MENU

Ingen karantænepoint til Maxsø og Lobotka

FC Nordsjællands Andreas Maxsø og Stanislav Lobotka får begge slettet de karantænepoint, de hver især fik i forbindelse med en advarsel mod henholdsvis Esbjerg fB og AaB.I ALKA Superligakampen fredag den 30. oktober 2015 mellem Esbjerg fB og FC Nordsjælland blev FC Nordsjællands Andreas Maxsø i det 79. minut tildelt en advarsel for hånd på bolden.

Efterfølgende har dommer Jakob Kehlet indberettet, at han vurderede forkert i situationen, idet der ikke var tale om hands. 

DBU’s Disciplinærinstans har på baggrund af Jakob Kehlets indberetning behandlet sagen og besluttet at nedsætte Andreas Maxsøs karantænepoint fra fire til nul.

Læs kendelsen her.

Karantænepoint til Petry

I ALKA Superligakampen søndag den 25. oktober 2015 mellem FC Nordsjælland og AaB blev FC Nordsjælland-spilleren Stanislav Lobotka i det 52. minut tildelt en advarsel for benspænd med fare for modspiller.

Efterfølgende har kampens dommer Dennis Mogensen indberettet, at det ikke var Stanislav Lobotka, der begik forseelsen, men derimod Lasse Petry.

På baggrund af Dennis Mogensens indberetning har DBU’s Disciplinærinstans behandlet sagen og afgjort at nedsætte Stanislav Lobotkas karantænepoint fra seks til nul. Samtidig tildeles Lasse Petry seks karantænepoint svarende til en C2-advarsel. 

Læs kendelsen her.

Kendelserne kan jf. DBU’s Love § 30.6 ikke ankes videre.

Log ind