Ny udebanetrøje til landsholdet

Både tradition og fornyelse i den danske udebanetrøje, der er hvid med sorte ærmer.



Når det danske landshold de kommende to år skal spille på udebane i de internationale kampe, vil spillerne trække i en hvid trøje med sorte ærmer og diskrete grå striber på forsiden. Udebanetrøjen følger en lang tradition for hvid som grundfarve, mens de sorte ærmer og grå striber repræsenterer fornyelsen, og de røde logoer sikrer referencen til Dannebrog.

Reglerne i FIFA’s kit regulation foreskriver, at farven på landsholdets udebanetrøje skal adskille sig markant fra farven på hjemmebanetrøjen.

"Den nye udebanedragt udtrykker noget frækhed med respekt for traditionerne," siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU.

I lighed med den røde hjemmebanetrøje er de tre adidas-striber placeret langs siden af trøjen og ikke på skuldrene. Udebanetrøjen har climacool® med ventilerende effekt, vævet rødt/hvidt DBU-logo på højre bryst samt det danske flag og fortællingen ‘En Del af Noget Større’ præget med rødt i nakken. Shortsene er sorte, og strømperne er hvide.    

Danmark spiller i rødt til de afgørende playoffkampe mod Sverige, og derfor får udebanetrøjen først premiere på banen i 2016. Den officielle udebanetrøje kan købes på landsholdsshoppen.dk, på adidas.dk og hos udvalgte sportsforretninger herunder Sportmaster. Trøjen koster 650,- kroner og er til salg fra den 13. november.  

Teknisk information:
• Ventilerende climacool® der afkøler og holder dig tør
• Vævet rødt/hvidt DBU-logo med broderede detaljer på venstre bryst
• Rund hals med ribkant
• Dansk flag og DBU’s slogan ‘En Del af Noget Større’ i nakken
• Normal pasform
• 100% polyester (interlock)

Log ind