MENU

Juletid er registreringstid

Hvor mange fodboldspillere er der i Danmark i 2015? Igen i år betyder julen, at det er tid til at registrere klubbens medlemmer. Der er åbent for indberetning til den 31. januar 2016.

Det er ikke kun vigtigt for tilskudsordninger og derved klubkassen, at der bliver registreret de korrekte antal medlemmer. Det er ligeledes vigtigt for, at vi kan følge udviklingen i dansk fodbold og ved præcist, hvor vi kan blive endnu bedre til at hjælpe din klub med at fastholde fodboldspillerne.

Din fodboldklub kan fra den 29. november indberette medlemstal for 2015 via Centralt ForeningsRegister (CFR). 

Du finder en vejledning, som beskriver indberetningsreglerne på www.medlemstal.dk. Slip for eventuelle bøder og indberet senest den 31. januar 2016.

Lidt om registreringen:

  • Kun ét medlem pr. kontingent.
  • Alle, der har betalt kontingent i minimum tre måneder i kalenderåret 2015, tælles med.
  • Medlemstal skal kun indberettes én gang, selvom foreningen er medlem af flere hovedorganisationer.

Læs mere på www.medlemstal.dk under vejledning og ofte stillede spørgsmål.

Klubber der benytter KlubOffice til medlemsregistrering kan let trække deres medlemstal. I medlemsoversigten klikkes på DIF-ikonet øverst til højre. I menuen KlubAdmin > Medlemmer klikkes på DIF-ikonet øverst til højre: Tallene kan derefter indskrives i CFR-registeret.

Foreningsprogrammer:
CFR-systemet har mulighed for at udveksle oplysninger med flere foreningsprogrammer. Det betyder, at hvis klubben benytter jer af et af disse foreningsprogrammer, kan medlemstallene indberettes direkte.

Kontakt eventuelt jeres leverandør for yderligere oplysninger.

Spørgsmål
Der er den 29. november 2015 sendt en mail til alle foreninger med en guide til indberetning af medlemstal.

Har din forening ikke modtaget mailen fra CFR eller har du spørgsmål til medlemsregistreringen sidder der vidende folk klar ved tasterne på info@medlemstal.dk

Log ind