MENU

Måned

Katrine Pedersen ambassadør for sundheden

Den tidligere landsholdsanfører Katrine S. Pedersen er blevet valgt som ambassadør for Center for Holdspil og Sundhed, og går forrest i kampen for bedre folkesundhed i Danmark. En stor opgave, som hun stolt påtager sig.

Læs nyheden

Træn fællesskabet

Sammenholdet var i centrum, da Kastrup Boldklub sparkede Klubfidusen i gang for forældre og børn. Trivslen er nemlig noget man træner - til glæde for alle i og omkring klubben.

Læs nyheden

DBU: Klubber afgør, hvornår spillere får fri til landsholdet

Landsholdsspillere fra Superligaen skal først møde til landsholdets træning, når de får lov af deres klubber.

Læs nyheden

Her er Danmarks EM-modstandere

Det danske U19-kvindelandshold skal op imod Frankrig, Sverige og Israel ved sommerens EM.

Læs nyheden

Dansk transfervindue fremrykkes

FIFA har accepteret DBU’s ønske om at fremrykke åbningen af det danske transfervindue, som dermed åbner den 15. juni 2015.

Læs nyheden

Debut til Sisto i A-landsholdstruppen

OPDATERET: Landstræner Morten Olsen havde et enkelt helt nyt navn med, da han onsdag eftermiddag udtog de 22 ud af 23 spillere, der i juni møder Montenegro på Energi Viborg Arena og Serbien i Telia Parken. Tre spillere kan få jubilæum.

Læs nyheden

FIFA 11 for Health: Sundere skolebørn for en sundere fremtid

Børnesundheden i verdens U-lande er forbedret gennem med FIFA´s børnesundhedsprogram ”FIFA 11 for Health”. Nu skal programmet implementeres i de vestlige lande. Danmark går forrest i kampen for bedre sundhed blandt verdens børn.

Læs nyheden

Hjælp landsholdet til EM på DBU’s Skattejagt

Landsholdet har brug for hjælp! Nogen har taget landsholdets bold - hjælp med at finde bolden på DBU’s Skattejagt, der i efteråret forgår i 93 klubber landet over. Billetsalget er allerede startet - og du kan stadig nå at sikre din billet!

Læs nyheden

DBU og dommere samarbejder om dommerhjælp

DBU og DFU vil samarbejde om at mindske sager med vold mod dommere – og styrke hjælpen i de konkrete sager.

Læs nyheden

Fodbold Fitness i fornemt selskab

DBU´s motionsfodboldkoncept Fodbold Fitness bliver præsenteret for verdens førende fodbold- og sundhedsforskere, når World Congress on Science & Football den 20-23. maj løber af stablen i København.

Læs nyheden

Log ind