Her er Danmarks EM-modstandere

Det danske U19-kvindelandshold skal op imod Frankrig, Sverige og Israel ved sommerens EM.



U19-kvindelandsholdet kvalificerede sig i april til EM i Israel, og det står nu klart, hvem de danske piger skal besejre i jagten på medaljer.

Ved aftenens lodtrækning, som foregik i Israel, endte Danmark i gruppe med Frankrig, Sverige og værterne fra Israel.

Den danske landstræner forventer nogle svære, men gode og spændende kampe:

”Det blev som forventet en svær lodtrækning, hvor vi lægger meget hårdt ud mod Frankrig efterfulgt af Sverige, mens vi slutter af mod Israel. Frankrig og Sverige må forventes at være favoritter, men vi lægger os ikke ned, og selvfølgelig har vi en mulighed for at gå videre, hvis vi rammer topformen.”

”Alt i alt er jeg meget tilfreds med lodtrækningen, da jeg synes, det er en sjov pulje, hvor vi i hvert fald kan udfordre alle. Tiden fra nu til slutrunden er ekstremt vigtigt for pigerne, som skal doseres rigtigt og ikke overbelastes. Det har jeg fuldt ud tiltro til, at vores danske klubber hjælper til med, da et godt resultat vil gavne alle i danske kvindefodbold. Jeg glæder mig som et lille barn,” lød det fra Søren Randa-Boldt umiddelbart efter lodtrækningen
.
De danske U19-piger møder Frankrig den 15. juli, Sverige den 18. juli og Israel den 21. juli. 

Holdene er inddelt i to grupper ved slutrunden, hvilket betyder, at nummer 1 og 2 fra puljerne går videre til semifinalerne, der spilles den 24. juli, mens finalen spilles fire dage senere.

Log ind