Træn fællesskabet

Sammenholdet var i centrum, da Kastrup Boldklub sparkede Klubfidusen i gang for forældre og børn. Trivslen er nemlig noget man træner - til glæde for alle i og omkring klubben.

Sidste måned blev Kastrup Boldklubs børnetrænere og bestyrelse introduceret for Klubfidusen, og nu har man så præsenteret konceptet for børn og forældre i forbindelse med en børnedag i klubben.
Klubfidusen har nemlig givet trænerne og ledelse konkrete redskaber til at træne trivslen på tværs af klubbens hold. Redskaber der også involverer forældrene omkring klubben.

Trivsel i fritidslivet er nemlig ikke en selvfølge, som en ny undersøgelse har vist; men noget både børn, trænere og forældre bør have fokus på. Og for flere og flere forældre, er det en faktor, der spiller ind, når de skal sende deres børn til sport.

Blandt børnene var budskabet klart; hellere en god holdkammerat, end en god spiller.  Det har man nu redskaberne til at træne i Kastrup Boldklub, hvor man med Klubfidusen vil sikre, at sportslig succes og et godt fællesskab for alle sagtens kan gå hånd i hånd.

læs mere om  Klubfidusen på www.klubfidusen.dk eller kontakt jeres klubrådgiver

læs mere om Kastrup Boldklub og Klubfidusen på deres egen hjemmeside HER

Log ind