Måned

Seriespiller overgik Lewandowski i målorgie

En fodboldspiller bankede seks mål ind på syv minutter, da Silkeborg KFUM sendte Sunds IF hjem med en kæmpe øretæve på 32-1 i Serie 6.

Læs nyheden

U19-landsholdet skal finpudses inden EM-kvalifikation

Det er de små detaljer, der skal justeres og finpudses, når det danske U19-landshold tager imod Rumænien i to testkampe i Fredericia den 11. og 13. oktober.

Læs nyheden

Landsholdets spillertøj lugter også

Om man spiller elitefodbold eller i serierækkerne, er man i samme båd, når det kommer til græs- og svedpletter på tøjet. Landsholdsspillerne har det om noget lidt lettere, når tøjet skal vaskes kampen derpå. For breddespillerne til gengæld går det ikke altid helt efter planen.

Læs nyheden

Kaffe knytter bånd mellem forældre

I Tarp Boldklub bliver udeholdets forældre budt på kaffe. Det simple tiltag skal give bedre opførsel på sidelinjen.

Læs nyheden

Oplev 3F-ligaen live hjemme fra sofaen

For første gang kan du opleve hele dansk kvindefodbolds absolutte topspillere, når samtlige kampe fra 3F-ligaen livestreames i weekenden. Til glæde for dig, alle holdenes fans og ikke mindst for kvindefodbolden generelt, mener kvindefodboldverdenen.

Læs nyheden

Bliv værtsklub for DBU’s Fodboldskole 2016

DIN klub kan nu ansøge om at blive en del af DBU’s succesfulde fodboldskoler, som i år havde deltagelse af 27.500 drenge og piger på landsplan. Ansøgningsfristen er søndag den 1. november 2015.

Læs nyheden

Holst og Da Silva: Romme kunne kun løbe én vej!

'Jeg var stor fan af Peter Madsen' og 'Rommedahl kan kun løbe en vej'... Selvom det var U21-spillernes viden om Wales, vi testede, kom der mange andre sandheder frem i den store Wales Quiz. Se hvor skarpe Holst og Da Silva er på aftenens modstandere.

Læs nyheden

Dansk 0-1 nederlag i Braga

På en scoring midt i 2. halvleg sikrede João Moutinho Portugal en 1-0 sejr. Sejren sender Portugal videre til EM 2016. På trods af nederlaget har Danmark dog stadig muligheden for direkte kvalifikation, da Serbien her til aften vandt 2-0 over Albanien.

Læs nyheden

U16: Flot præstation var ikke nok

De danske U16 drenge skulle torsdag formiddag forsøge at revanchere tirsdagens nederlag til Ungarn. Men trods en flot præstation, så vandt Ungarn igen – denne gang med 3-1.