MENU

Måned

DBU-formand er tilfreds med suspenderingen af Blatter og Platini

FIFA’s etiske komité har i dag meddelt, at FIFA-præsident Sepp Blatter og UEFA-præsident Michel Platini bliver suspenderet og udelukket for alle fodbold-aktiviteter i 90 dage.

Læs nyheden

Vibe: Jeg har da tisset i vandet i Portugal

NEDTÆLLING: Der bliver afsløret lidt af hvert, når Vibe og Delaney bliver testet i deres viden om Portugal. Se med i videoen!

Læs nyheden

Delaney: Landsholdsdrømmen kom med alderen

Til dagligt er han anfører i F.C. København, men på landsholdet er rollen ikke helt den samme. På landsholdet, stræber Delaney efter mere spilletid.

Læs nyheden

U16-landsholdet tabte debuten

Hele 1845 tilskuere var mødt frem tirsdags aften på Spar Nord Arena i Skive for at se U16-landsholdet. Desværre kunne de danske drenge ikke give de mange fremmødte tilskuere en sejr – Ungarn sejrede med 2-0.

Læs nyheden

U21-stjerner besøger deres gamle skole

Jakob Blåbjerg og Lucas Andersen var tilbage i skole, da de i går holdt oplæg for 7. klasse på deres gamle skole. Emnet var fodbold, skole og fællesskab.

Læs nyheden

U16: Klar til kamp mod Ungarn

Det danske U16-landshold spiller i aften deres første ud af to landskampe mod Ungarn.

Læs nyheden

Tillykke Martin Jørgensen!

I dag er det Martins fødselsdag, hurra hurra hurraaaa! Se spillernes fødselsdagshilsner til assistenttræner Martin Jørgensen, som fylder 40 år i dag.

Læs nyheden

2 dage tilbage: Fødselsdag i landsholdslejren

NEDTÆLLING: Her på siden tæller vi ned til kampene mod Portugal og Frankrig med nyheder og videoer fra landsholdslejren.

Læs nyheden

Stemningspulje skaber fest på lægterne

Tifoer, fanarrangementer og fælles nationalsang. Carlsbergs stemningspulje har det seneste år sat fokus på oplevelsen for de danske fans.

Læs nyheden

Morten Olsen supplerer A-truppen

Landstræner Morten Olsen har lørdag udtaget Pione Sisto og Thomas Kahlenberg til A-landsholdet. Udtagelsen af Pione Sisto giver desuden plads til Andrew Hjulsager på U21-landsholdet.

Læs nyheden

Log ind