MENU

U16: Klar til kamp mod Ungarn

Det danske U16-landshold spiller i aften deres første ud af to landskampe mod Ungarn.

U16_Ungarn_500
Truppen til kampen mod Ungarn. Foto: DBU

Når U16-landsholdet i aften går på banen i SPAR NORD Arena i Skive, er det med 20 nye mand fra årgang 2000. De har været samlet igennem DBU’s talentsystem, hvor de har været på U15-talentcenter. På baggrund af to tidligere samlinger har landstræner Per Holm nu udtaget sin 20-mandstrup.

Det er årgangens aller første landskamp, og landstræner Per Holm glæder sig til, at sætte den nye årgang i spil:

”Efter et par gode samlinger glæder jeg mig til at sætte denne nye årgang i spil i deres første landskampe. De har helt fra U15-tiden efterladt et spændende indtryk, som jeg glæder mig til at se. Ungarn er en stærk og god modstander at starte landsholdskarrieren mod, så jeg håber, at vi får mange tilskuere på lægterne til at støtte drengene,” siger landstræneren.

Det er ikke kun Per Holm, der glæder sig. Jacob Lønne, som til dagligt spiller i Esbjerg fB og er med i 20-mandstruppen, ser også frem til de to kampe mod Ungarn:

“Jeg har store forventninger, jeg føler vi har et godt hold med nogle gode kvaliteter og jeg synes vi viser noget flot spil. Jeg føler godt vi kunne gå hen og vinde over Ungarn,” fortæller Jakob Lønne og uddyber om sammenholdet i truppen:

“Stemningen i lejren er god, alle spillere har det godt sammen og alle kommer godt ud af det med hinanden. Nervøsiteten er blevet rystet lidt af, og nu glæder man sig bare til, at komme ud og give den gas i den første af de to venskabskampe mod Ungarn i aften,” siger Jacob Lønne.


Se hele 20-mandstruppen her. 

Kampen spilles i aften kl 19:00 på SPAR NORD Arena i Skive og der er gratis adgang.Log ind