MENU

Morten Olsen supplerer A-truppen

Landstræner Morten Olsen har lørdag udtaget Pione Sisto og Thomas Kahlenberg til A-landsholdet. Udtagelsen af Pione Sisto giver desuden plads til Andrew Hjulsager på U21-landsholdet.Pione Sisto og Thomas Kahlenberg er netop udtaget til det danske A-landshold, der torsdag møder Portugal og senere på ugen Frankrig i Telia Parken. Foto: www.fodboldbilleder.dk.


Landstræner Morten Olsen har som meldt tidligere på ugen nu valgt at supplere sin trup til kampene mod Portugal og Frankrig. Derfor er Pione Sisto, som scorede i FC Midtjyllands EL-kamp mod Club Brugge, blevet rykket fra U21-truppen op på A-landsholdet, mens også Brøndbys Thomas Kahlenberg møder ind søndag i Helsingør.

Morten Olsen siger som de to spillere:

”Vi er klar over, at Kahlenberg først netop er kommet tilbage i Brøndby, og han er da heller ikke udtaget som en starter. Men samtidig har han tidligere vist, at han er en spiller, der med sine indhop kan være kampafgørende – og så giver han utrolig meget til holdet med sin store erfaring og rutine,” siger Morten Olsen om sit valg af Brøndby-spilleren og fortsætter:

”Omkring Pione har vi haft en tidligere aftale om, at han kunne komme op på A-landsholdet fra U21-landsholdet  – en aftale vi nu har valgt at gøre brug af,” slutter Olsen

Bruttotruppen udgør dermed 25 spillere.

A-landholdet møder Portugal i den sidste, afgørende EM-kvalifikationskamp torsdag den 8. oktober i Portugal. Efterfølgende venter EM-værterne fra Frankrig i en testkamp i Telia Parken søndag den 11. oktober.


Hjulsager med på U21

Som erstatning for Pione Sisto på U21-landsholdet, har U21-landstræner Niels Frederiksen i stedet udtaget Brøndby IF’s Andrew Hjulsager til EM-kvalifikationskampene mod Wales og Bulgarien. Hjulsager var senest med U21-landsholdet i september, hvor holdet mødte Tyskland og Ukraine i to venskabskampe. 

U21-landsholdet spiller deres kampe i EM-kvalifikationen mod Wales og Bulgarien på Aalborg Stadion fredag den 9. og tirsdag den 13. oktober. Til begge U21-kampe er der gratis adgang på Aalborg Stadion.

Se U21-bruttotruppen her

Log ind