MENU

Måned

Vejen til Frankrig går via Sverige

Landstræner Morten Olsen og resten af fodbolddanmark fik søndag formiddag sat navn på den playoff-modstander, Danmark skal besejre for at komme til EM i Frankrig. Og det blev en gammel nordisk kending…

Læs nyheden

VM-kval i Israel: Tilbage til rødderne for Ibra Badram

Når futsallandsholdet i næste uge drager mod Israel til VM-kvalifikationskampene, bliver det en helt særlig oplevelse for spiller Ibrahim Badran, der har rødder i værtslandet.

Læs nyheden

U17 er puljevinder efter sejr over Ungarn

U17-pigerne gjorde torsdag rent bord i Ungarn, da de fortjent vandt 1-0 over et defensivt ungarsk mandskab. Dermed ender Danmark som puljevinder og sikrer sig plads til Eliterunden i foråret.

Læs nyheden

Hvilken type header er du?

Bare fordi du er forsvarsspiller, betyder det ikke, at du ikke kan smide et lod i puljen om topscorertitlen. Det beviser 15-årige Illirjon Kalludra, som er et giftigt våben for sit hold på standardsituationer.

Læs nyheden

Flygtningebørn på banen med kvindelandsholdet

11 flygtningebørn er blandt de 22 indløbsbørn, der løber på banen med det danske kvindelandshold, når de på torsdag åbner EM-kvalifikationen med hjemmekampen mod Moldova på Energi Viborg Arena.

Læs nyheden

Op og ned for futsal i Tyrkiet

Det danske futsallandshold mødte Tyrkiet over to kampe som forberedelse til 1. runde i VM kvalifikationen i Israel i næste uge, hvor Danmark møder værtslandet, Englang og Wales. Kampene blev spillet i Izmir, Tyrkiet og bød på både debutantmål og nederlag.

Læs nyheden

Hurtig afklaring af Platini-undersøgelse

DBU-formand kræver hurtig afklaring på undersøgelse af Michel Platini.

Læs nyheden

Ugens 5. mest sete

Gyserkampen mellem Portugal og Danmark trak danskerne bag tv-skærmene.

Læs nyheden

Nyt projekt skal definere fremtidens pigefodboldklub

100 piger fra landets klubber samles i november til den første workshop, som sparker gang i projektet ´Pigernes Stemme’. Et projekt, der skal skabe en bedre fremtid for kvindefodbolden.

Læs nyheden

København investerer i fodbolden

Det er ingen hemmelighed at der er mangel på fodboldfaciliteter i hovedstaden. Men i det nye budget for 2016 fra Københavns Kommune afsættes der nu 20,8 millioner til etablering af nye baner.

Læs nyheden

Log ind