MENU

VM-kval i Israel: Tilbage til rødderne for Ibra Badram

Når futsallandsholdet i næste uge drager mod Israel til VM-kvalifikationskampene, bliver det en helt særlig oplevelse for spiller Ibrahim Badran, der har rødder i værtslandet.

Futsalbold_500
Foto: Fodboldbilleder.dk

Landstræner Nicolaj Saabye har i dag udtaget den trup, der skal bringe det danske futsallandshold tættere på VM-drømmene. Truppen tager i næste uge til Israel for at spille afgørende tre kampe i den første kvalifikationsrunde til VM.

For én af spillerne bliver rejsen ekstra speciel. Ibrahim Badran har rødder i værtslandet Israel og har stadig familie i landet.

”Jeg har jo palæstinensiske rødder, så det bliver noget rørende at komme tilbage til det land, jeg kommer fra. Vi har noget familie i Israel, der måske kommer ned og ser mig spille, så det gør det ekstra specielt,” fortæller Badran.

Badran er udtaget til de tre kvalifikationskampe sammen med 13 andre spillere. Nicolaj Saabye føler sig godt rustet til runden på baggrund af de to seneste testkampe mod Tyrkiet, hvori Ibrahim Badran scorede sit debutmål for det danske landshold.

”Vi tror og håber på en gentagelse af EM-kvalen. Vi ved dog også at det bliver svært og at vi især i kampene mod Israel og England virkelig skal være klar,” siger Saabye.

Ud over England og Israel møder Danmark Wales under turneringsrunden. Nicolaj Saabye ser positivt på de danske chancer, trods hård konkurrence fra modstanderholdene.

”Vi er igen underdogs og den rolle passer os egentlig rigtigt fint. Presset må siges at ligge på 1. seedede Israel og 2. seedede England,” siger Saabye.
 

Du kan se den fulde trup udtaget til VM-kvalifikationskampene her

 


Log ind