MENU

Måned

Fransk 2-1 sejr på dansk græs

Søndagens venskabskamp mod Frankrig endte med et 1-2 nederlag. To hurtige mål af Olivier Giroud sikrede franskmændene et solidt tag om kampen, og først i kampens tillægstid fik Danmark reduceret til 1-2.

Læs nyheden

Fornem dansk U19-sejr

Et velspillende dansk U19-mandskab hev søndag en 3-0 sejr hjem i testkampen mod Rumænien, der blev spillet i Fredericia. Det er den første testkamp ud af to, som danskerne skal bruge til at finpudse formen før em-kvalifikationen, og landstræneren var derfor tilfreds med sit hold.

Læs nyheden

Danmark klar til test mod Frankrig

Det danske landshold løber om en time på banen mod EM-værterne fra Frankrig. Landstræner Morten Olsen har alle 25 spillere til rådighed i kampen, der har kick off kl. 20.45

Læs nyheden

150.000 til børn i nød

Fodboldens frivillige har samlet 150.000 ind til børn i katastrofer. Til Red Barnets landsindsamling var 191 fodboldspillere og holdledere på gaden for at samle ind til fordel for børn på flugt og børn i katastrofer. Det kom også klubberne til gavn.

Læs nyheden

Riza: Fodbolden har holdt mig fra ballade

Fodbold er et universelt sprog og kan om noget samle en hel nation. Fodbold er også sundhed og integration. I denne video fortæller Riza Durmisi, hvordan fodbolden holdt ham fra ballade i sin opvækst.

Læs nyheden

Juniorreporter til Bendtner: Hvorfor scorede du ikke?

12-årige Nikolaj fik smilene frem hos Bendtner, Delaney og Nicolai Jørgensen, da han interviewede dem i landsholdslejren i fredags. Se spillernes reaktioner på de friske spørgsmål i videoen!

Læs nyheden

Overlegen sejr til U17-pigerne

EM-kvalifikationen blev lørdag eftermiddag skudt i gang på Király stadion for de danske U17-piger, der var overlegne i alle spillets facetter og vandt en sikker 5-0 sejr over Israel.

Læs nyheden

Spiser landsholdet slik?

Hvad gør spillerne, hvis de skal på wc under en kamp? Spiser de nogensinde slik? Og hvem er den mest højtråbende på landsholdet? Se Rizas interview med Yussuf!

Læs nyheden

U21 åbner EM-kval med uafgjort

U21-landsholdet spillede her til aften 0-0 mod Wales i den første EM-kvalifikationskamp.

Læs nyheden

Oliver tester landsholdet

DBU’s reporter Oliver er taget i landsholdslejren for at teste, hvor gode spillerne er til at beskrive hinanden uden at bruge navne. Se med, når Jannik Vestergaard skal gætte, hvem Yussuf Poulsen beskriver, og når Jakob Poulsen skal gætte, hvem Erik Sviatchenko forsøger at beskrive.

Læs nyheden

Log ind