MENU

Køb din billet til Sverige-Danmark

Det offentlige billetsalg til playoffkampen mod Sverige i Stockholm starter onsdag den 28. oktober klokken 9.00.Det er stadig muligt at sikre sig billet til en af landsholdets afgørende playoffkampe mod Sverige! 

Efter dagens forsalg til kampen på udebane er der fra i morgen et begrænset antal billetter tilbage i det offentlige salg på billetsalg.dbu.dk.

Billetprisen er 350 kr. inkl. gebyr, og du kan købe op til to billetter per transaktion. Billetterne sælges efter først-til-mølle princippet.

Kampen spilles på Friends Arena i Stockholm lørdag den 14. november kl. 20.45. For 600 kr. kan du tilkøbe en plads på den officielle bus, der kører derop - du vælger blot antallet af pladser på bussen, efter du har valgt dine billetter. 

Returkampen, som er udsolgt, spilles i Telia Parken tirsdag den 17. november kl. 20.45.

DBU har fået 2.500 fanbilletter til playoffkampen på Friends Arena, hvilket udgør 5 % af kapaciteten på stadion. 

Køb din billet her.

BEMÆRK: Du skal i forbindelse med købet indtaste personinformation på alle billetholdere i købet. Ved gennemført køb modtager du elektroniske vouchers. Disse er IKKE en gyldig billet, men skal ombyttes til en kampbillet i Stockholm. Steder og tidspunkter for dette tilsendes direkte på mail i dagene op til kampen.

Log ind