Der skal mere fokus på kvinder og klubudvikling

Som led i DBU's nye strategi omstruktureres arbejdet for breddefodbold på DBU’s kontor i Brøndby, hvor støtte fra FIFA har gjort det muligt at ansætte en ekstra ressource. Omstruktureringerne betyder, at to nye stillinger bliver slået op eksternt.

DBU Bredde, som blandt andet arbejder med Fodboldskoler, Fodbold Fitness, Skattejagten og videreudvikling af børne-, ungdoms- og seniorfodbold på motionsniveau, opruster, omstrukturerer og søger kompetencer inden for team- og projektledelse. 

”Som konsekvens af en politisk beslutning og i et forsøg på at tilpasse os samfundets og fremtidens behov, sætter vi større fokus på klubudvikling og medlemmer og mindre fokus på aktivitetsudbud,” udtaler Steen Jørgensen, Breddechef i DBU.

DBU Bredde bliver fremadrettet delt op i to nye teams – DBU Klubsupport og DBU Breddeudvikling. I den forbindelse ansættes to nye teamledere, som begge refererer til breddechefen.

Teamlederen for DBU Breddeudvikling er rekrutteret internt, hvor stillingen som Teamleder for DBU Klubsupport bliver slået op eksternt.

Teamlederen for DBU Klubsupport får ledelsesansvar for to koordinatorer. Se stillingsopslaget som teamleder i DBU Klubsupport.

Ekstra fokus på kvindefodbold

Støtte fra FIFA i forbindelse med projektet 11 for Health gør det muligt at prioritere en projektleder til arbejdet med sundhed og skolereform.

”Det åbner samtidigt mulighed for at vi kan styrke og fokusere indsatsen på det enorme potentiale der fortsat vurderes at ligge indenfor pige- og kvindefodbolden, hvortil vi slår en ny stilling som Projektleder op,” fortæller Steen Jørgensen.

Den nye projektleder vil indgå i et team bestående af en teamleder og fire projektledere. De fire projektledere vil arbejde med områderne børnefodbold, unge- og seniorfodbold, sundhed og skolereform samt pige- og kvindefodbold.

Se stillingsopslaget som projektleder i DBU Breddeudvikling.

Se det nuværende team i DBU Bredde.

DBU's vision handler om at skabe de bedste forhold for dansk fodbold - for talentudviklingen, for klubberne, for de frivillige og for vores landshold. Læs mere om DBU's vision og strategi.

 

Log ind