MENU

Når fodboldskoletøjet ikke passer ...

I forbindelse med fodboldskolerne er der mange, som ringer ind med spørgsmål af forskellig karakter. Vi er vilde med at tale med jer, men det betyder også lidt længere svartider på telefonerne. Ønsker du at snyde telefonkøen, kan du finde de mest stillede spørgsmål – og svar – herunder.

Ønsker du at bytte tøj, er din søn/datter vild efter at komme på fodboldskole, men har ikke nogen billet eller er familien inviteret til guldbryllup i det sydlige Italien i samme uge, som sønnike eller datter er tilmeldt årets fodboldskole? Vi har samlet de spørgsmål, som vi får flest af.

HVAD GØR JEG NÅR ...

… Tøjet ikke passer:

Så hjælper du os med at bytte det til den korrekte størrelse hurtigst muligt.

-    Send tøjet til: DBU Allé 1, 2605 Brøndby, Att: Fodboldskole.
-    Vedlæg en seddel med ønsket tøjstørrelse, samt returadresse.
-    Så sender vi den korrekte størrelse retur hurtigst muligt – vi bestræber os på at bytte alt samme dag.

Du kan bytte tøjet så længe tøjet er pænt og rent og mærkerne er i.

OBS: Du er velkommen til at gribe knoglen, men det går ikke hurtigere af, at du ringer ind. Jo færre telefoner – jo flere hænder har vi til at pakke tøjet og udsende . Vi speedspiser frokosten, sveder om kap og gør alt, hvad vi kan for at betjene din henvendelse hurtigst muligt.
Skal du bruge tøjet samme dag, er du velkommen til at iklæde dig Postmand Per-hatten og hente den korrekte størrelse på ovenstående adresse. Send os en mail eller ring til os på forhånd for at sikre, at vi har den korrekte størrelse på lager.

… Vi ikke har fået sikret os billet til årets fodboldskole, og min søn/datter er grædefærdig:

Det kan vi godt forstå, men bare rolig. Der er stadig få ledige pladser – tjek her, hvor du stadig kan sikre dig billet.

… Min søn/datter bliver forhindret i at deltage:

Vi kan ikke forestille os nogen så vigtige scenarier, at det skulle være nødvendigt at melde afbud, men for en god ordens skyld.

-    Sælg eller giv billetten til en heldig kammerat og gør de øvrige deltagere glade ved, at der ikke mangler en spiller på holdet.
-    Det koster 30 kr. i overdragelsesgebyr og billetten refunderes ikke.
-    Ved overdragelse er det vigtigt, at du giver skolen besked på mail.

... Min søn/datter har mistet sin trøje:

Ønsker I at købe ekstra tøj, eller har din søn/datter mistet sit fodboldskoletøj, kan du bestille noget nyt.

- Skriv en mail til fodboldskole@dbu.dk med ønsker til tøj, størrelse og forsendelsesadresse. Så sender vi en mail retur med et kontonummer, hvortil betaling for tøjet skal overføres. Når pengene er registreret, sender vi tøjet.

Pris:
Bluse: 200,- kroner
Shorts: 150,- kroner
Bold: 100,- kroner

... Jeg har ikke modtaget et login til billeder:

Har du tidligere sagt ja til at købe individuelle billeder modtager du en mail fra fotografen, når billederne er klar til levering.

Der har været lidt forsinkelse på leveringen af billeder for de første uger. Du kan se status på leveringen af billeder for de enkelte uger på fotografens hjemmeside.

Har du stadig ikke modtaget en mail om, at dine fodboldskolebilleder er klar efter det er angivet på fotografens hjemmeside, at status på for den pågældende uge er færdigbehandlet på fotografens hjemmeside, er du velkommen til at kontakte fotografen på tlf. 4258 8100.

Besvarer ovenstående ikke dit spørgsmål, så dyk ned i vores tema om fodboldskoler, Facebooksiden, de fremsendte mails – såfremt du har købt billet til fodboldskolen, er træner eller skoleleder – eller kontakt os direkte på mail: fodboldskole@dbu.dk eller telefon: +45 4326 2222.

Vi besvarer jeres henvendelser hurtigst muligt og i den rækkefølge, de kommer ind.

Rigtig god fornøjelse på årets fodboldskoler i hele landet.

Log ind