MENU

Måned

Olsen jubler over Krohn-Dehlis klubskifte

Hvilke gode råd giver Morten Olsen spillerne, når de søger input fra landstræneren i forbindelse med transfers? Og er der et klubskifte i denne sommer, han er særligt glad for? Se med i videoen!

Læs nyheden

Niels Frederiksen bliver ny U21-landstræner

Tidligere superliga-træner Niels Frederiksen er ansat som ny U21-landstræner og skal stå i spidsen for OL-holdet og kvalifikationen til EM-slutrunden i 2017

Læs nyheden

Saksespark og indsamlingsbøtter

DBU/ Red Barnet-samarbejde giver klubber gevinst med god samvittighed. Og det møder opbakning fra fodboldklubberne.

Læs nyheden

Bestil årets FodboldTøzer til din klub nu!

FodboldTøzer er det bedste fodboldmagasin i Danmark for piger, der interesserer sig for fodbold og alt omkring verdens sejeste sport. Der er allerede solgt 7.000 eksemplarer af bladet til 76 klubber i hele landet.

Læs nyheden

Virkelighedens EM-helte hylder ’Ricardo’

I dag har ’Sommeren 92’ premiere i landets biografer. Filmen hylder især Richard Møller Nielsen, og derfor har vi spurgt et par af EM-heltene fra ’92 om, hvordan de vil beskrive ’Ricardo’. I videoen kan du se, hvordan spillerne husker landstræneren.

Læs nyheden

U17-landsholdet udspiller stærkt bulgarsk mandskab

Masser af scoringer og poleret fodboldspil var ingredienserne i sejren, da det danske U17-landshold slog et stærkt bulgarsk mandskab i venskabskampen, der blev spillet i Bulgarien tirsdag aften.

Læs nyheden

U19 kvinder: God åbning på U19-året

Her til aften spillede U19 kvindelandsholdet første landskamp i det nye landskampsår. På eget græs tog England imod de danske piger i en rigtig fin kamp og lige kamp, hvilket slutresultatet på 2-2 også viser.

Læs nyheden

Afgørelsens time for A-landsholdet

Landstræner Morten Olsen udtog tirsdag 22 ud af de 23 spillere, der i næste uge skal sikre Danmark vigtige EM-point mod henholdsvis Albanien og Armenien.

Læs nyheden

U21: Nyt hold med god rutine

Selvom det er et nyt hold U21-spillere, der møder ind på mandag, så er det alligevel et hold med masser af rutine, som landstræner Henrik Clausen har udtaget.

Læs nyheden

400 timers hjælp til børne/unge-arbejdet i klubben

Nu kan din klub få hjælp til udvikling og strukturering af børne- og ungdomsfodbolden. DBU og lokalunionerne søger klubber, som ønsker at være en del af projektet ”Lej en B&U-konsulent”.

Læs nyheden

Log ind