MENU

Bestil årets FodboldTøzer til din klub nu!

FodboldTøzer er det bedste fodboldmagasin i Danmark for piger, der interesserer sig for fodbold og alt omkring verdens sejeste sport. Der er allerede solgt 7.000 eksemplarer af bladet til 76 klubber i hele landet.FodboldTøzer er DBU´s letlæselige og hyggelige blad henvendt til piger. Du har altid mulighed for at bestille bladet som privatperson, men også som klubgiver bladet forskellige muligheder.

FodboldTøzer er ideelt for at glæde pigerne i klubben med et blad henvendt specielt til dem, men der kan også drages nytte af bladet som inspirationskildetil nærområdet ved forskellige lejligheder samt til rekruttering af nye piger til klubben. Vores erfaring er, at flere klubber benytter bladet som uddeling til piger i målgruppen med et ”Invitation til træning”-kort eller en flyer, I selv laver, der byder dem velkommen i klubben. ”Invitation tiltræning”-postkort kan rekvireres ved henvendelse til tina@dbu.dk og koster 1,- kr. stk.

Se postkortet her.

FodboldTøzer kan uddeles på skoler - måske via piger der allerede spiller i klubben eller i nærområdet ved forskellige lejligheder.

Og der er masser at glæde sig til for pigerne i jeres klub. I dette års udgave af FodboldTøzer har vi nemlig skruet op for kendis-faktoren. Vi kommer helttæt på Melina, der i foråret vandt Voice Junior, Popstars-dommer og tidligere model Christiane Schaumburg-Müller, og så har vi et stort interviewmed kendis-brødrene Christian og Johannes Nørgaard, der har indtaget hver deres store scene - Christian på fodboldscenen med det danske U21-landshold ogJohannes i X Factor.

I bladet er der også mulighed for at stifte bekendtskab med fodboldtvillingerne Karen og Sara fra U16-landsholdet, der er meget ens - undtagen påfodboldbanen. På det danske A-landshold afslører Christian Eriksen og Nicolai Boilesen de bedste historier fra landsholdslejren - og hinandens bedste ogværste sider. De er nemlig rigtig tætte venner.

Sidst men ikke mindst afslører Caroline Wozniacki, at hun faktisk er rigtig gode venner med specielt én landsholdsspiller - og at hun støtter Liverpoolover alle andre hold.

Bladet indeholder også som altid tegneserien ´Carolinas Verden”.

FodboldTøzer kan bestilles til din klub eller dig selv her.

Log ind