MENU

Måned

Anføreren tilbage i rødt og hvidt

Hun er den spiller med flest landskampe i Danmark. Tidligere landsholdsanfører Katrine Pedersen er efter to år igen klar for det danske kvindelandshold – denne gang i rollen som assistenttræner sammen med landstræner Nils Nielsen.

Læs nyheden

Send de unge trænere på kursus i efterårsferien

I uge 42 kan du give klubbens unge trænere nye trænerkompetencer, når DBU Jylland afholder en intensiv camp med ni DBU C-trænerkurser i Storvorde.

Læs nyheden

DBU klager til UEFA over FC Barcelona-akademi

I juli blev det besluttet, at FCBEscola ikke starter i Danmark. FCBEscola har endnu ikke informeret deltagerne om, at det ikke bliver til noget. Det er urimeligt, mener DBU, der derfor har klaget til UEFA.

Læs nyheden

Alvorens time for de danske U23-kvinder

Spillerne på det kvindelige U23-landshold skal onsdag i testkamp mod et stærkt finsk mandskab. Her skal de forsøge at overbevise landstræneren om deres værd til A-landsholdets EM-kvalifikation i oktober.

Læs nyheden

Landsholdet udfordrer fansene

Landsholdet giver med et nyt koncept ’Fanudfordringen’ noget tilbage til de danske fans for deres uvurderlige støtte. Derfor stiller de fansene en ny udfordring til hver landsholdssamling - og giver noget tilbage, hvis fansene klarer udfordringen.

Læs nyheden

U19-landstræner udtager stærk årgang

18 spillere er blevet udtaget til U19-landsholdets kommende venskabskampe mod henholdsvis Norge og Sverige.

Læs nyheden

30 spillere skal overbevise U16-landstræneren

Landstræner Danny Jung har udtaget en trup på 30 spillere til det ”nye” U16-landshold. Landstræneren forventer spændte, nervøse og glade spillere.

Læs nyheden

Kim Milton ny dommerkonsulent i DBU

Fra den 1. september står Kim Milton i spidsen for DBU’s dommerteam. Han får ansvaret for blandt andet udviklingen og uddannelsen på dommerområdet.

Læs nyheden

Kampfakta: Et smart alternativ til trænerens notesbog

Med Kampfakta kan trænere eller andre personer let registrere kamphændelser, såsom mål, udskiftninger og gule/røde kort, når kampen er slut. Det samles automatisk i statistikker over holdets og spillernes præstationer i løbet af sæsonen, og det hele kan foregå direkte via DBU's Fodboldapp.

Læs nyheden

Ny U21-træner forventes på plads senest oktober

Jagten på en ny U21-landstræner er i fuld gang. Vi har derfor taget en statussnak med DBU’s talentudviklingschef Flemming Berg – en trænerjagt, DBU forventer afsluttet inden EM-kvalifikationen starter i oktober.

Læs nyheden

Log ind