MENU

U19-landstræner udtager stærk årgang

18 spillere er blevet udtaget til U19-landsholdets kommende venskabskampe mod henholdsvis Norge og Sverige.En ny årgang er klar til at repræsentere det danske U19-landshold.

Landstræner Bent Christensen har udtaget en trup på 18 spillere, hvor der er blevet plads til en enkelt spiller fra årgang 1998, mens resten af truppen er fra en stærk årgang 1997.

”Det er første gang, jeg har udtaget en så 'ren' årgang. 1997’erne er nogle spændende spillere, hvor mange er inde omkring deres klubbers respektive 1. hold, og fire af spillerne er i udenlandske klubber,” siger Bent Christensen og fortsætter:

”Jeg håber, at det vil komme til udtryk gennem modenhed i vores spil, spilforståelse og fysik, så vi får et ’voksent’ udtryk i vores spil, hvilket vi får brug for i vores kvalifikation på Malta til november.”

”Vi skal arbejde med og fastholde DBU’s spillestil og samtidig få gode relationer og lære at spille med et udtryk for at vinde. Det er to spændende modstandere, vi møder, hvor vi forventer at blive matchet stærkt,” siger Bent Christensen om kampene mod Norge og Sverige.

Truppen er samlet fra den 1. - 7. september og møder Norge den 5. september kl. 13.00 på Skutkär IP i Skutkär og Sverige den 7. september kl. 13.00 på Kastvallen i Gävle.

Se truppen her

Se U19-landsholdets program for efteråret her

Log ind