MENU

Måned

Harald Nielsen – superstar og gentleman

MINDEORD: Frits Ahlstrøm er tidligere informationschef i DBU og har i mange år kendt Harald Nielsen, der tirsdag gik bort. Herunder sætter han sine egne personlige ord på mennesket og fodboldspilleren med det populære tilnavn ’Guld-Harald’.

Læs nyheden

På jobjagt? Bliv B&U-konsulent i DBU

Anders Juul er børne- og ungdomskonsulent i DBU og med til at organisere og udvikle fodbolden i de danske klubber. Hør om jobbet og send din egen ansøgning senest 31. august.

Læs nyheden

U17 tester formen mod Bulgarien

Den danske U17-landstræner Jan Michaelsen har netop udtaget 17 ud af de 18 spillere, der i midten af august skal møde Bulgarien i to venskabskampe forod for EM-kvalifikationen i september.

Læs nyheden

Morten Olsen hylder Harald Nielsen

En af dansk fodbolds største personligheder, Harald Nielsen, døde natten til onsdag efter længere tids sygdom, 73 år gammel. Den danske landstræner og andre store fodboldprofiler mindes i dag hele Danmarks ’Guld-Harald’

Læs nyheden

U20 landsholdet matches mod Liverpool FC U21

Det danske U20 landshold skal igen i år i kamp imod de engelske U21 drenge fra Liverpool FC. Sidste år var det en tæt affære med masser af chancer, og det bliver derfor spændende, om de danske drenge i år kan gå sejrrigt fra banen i Middelfart.

Læs nyheden

Tid til refreshment af din trænerlicens?

I september og oktober kan du fylde trænerrygsækken med masser af inspiration og viden – og samtidig optjene timer til opretholdelse af din trænerlicens, hvis du er indehaver af DBU’s B- eller C-licens.

Læs nyheden

Oplev Danmark-Frankrig i Telia Parken

Billetter til Landsholdets sidste kamp i EM-kvalifikationen sættes til salg i dag klokken 10.00. Du kan sikre dig en billet til kampen mod Frankrig den 11. oktober lige her.

Læs nyheden

Tjen penge til din klub og støt børn i nød

Hvis din klub deltager i Red Barnets landsindsamling, støtter I børn i katastroferamte områder. Og samtidig får I 15% af de midler I ind til jeres klub eller hold.

Læs nyheden

Samarbejdsaftale skal udvikle fodbold i Grønland

Under titlen ’Udvikling af grønlandsk fodbold’ har Dansk Boldspil-Union, DBU, og det grønlandske fodboldforbund, GBU, i disse dage arbejdet på rammerne for en kommende samarbejdsaftale, der har som vision at sikre GBU medlemskab af FIFA og UEFA.

Læs nyheden

Islandsk nemesis for U17-landsholdet

Danmarks U17-landshold spillede sig i weekenden i bronzekampen i turneringen Open Nordic, hvor Island og et neglebidende nordisk opgør ventede.

Læs nyheden

Log ind