MENU

Måned

Lodtrækningen til DBU Pokalens 2. runde.

Klokken 12 blev der trukket lod til DBU Pokalens 2. runde. Der opstod en fejl i oplæsningen. Se den korrekte lodtrækning her.

Læs nyheden

LIVE: Følg lodtrækningen til DBU Pokalen

Følg lodtrækningen til DBU Pokalens 2. runde live fra kl. 12.00

Læs nyheden

DBU: Albanske fans må kun være på udeholdets afsnit

Tusindvis af albanere ønsker at se landskampen mod Danmark den 4. september og har ifølge flere forlydender også købt billetter til de afsnit, der er forbeholdt danske fans. DBU tilbyder at købe billetterne tilbage og varsler, at albanske fans vil blive afvist, hvis de kommer med de forkerte billetter.

Læs nyheden

To debutanter med i sejr til oldboyslandsholdet

Allan Olesen i forsvaret og Peter Graulunds debut som frontangriber var afgørende faktor i endnu en fin opvisningskamp i Nykøbing F, der endte 1-4 i landsholdets favør. Graulund scorede endda tre mål – efter at værterne ellers var kommet foran 1-0 i kampens start.

Læs nyheden
Debat: Folkeskoler kan bruge succesen fra fodboldskoler

Debat: Folkeskoler kan bruge succesen fra fodboldskoler

AF: Bent Clausen, næstformand i DBU og formand for DBU's breddeudvalg, og Ole Jacobsen, bestyrelsesmedlem i DBU og formand for DBU’S samfundsgruppe //

Flere end 27.000 danske børn har tilbragt en del af sommerferien på fodboldskole med driblinger, hovedstød og mål – men også motion, leg og fællesskab. Det kan få betydning i folkeskolen og det nye skoleår, hvor flere børn kan få glæde af fodboldens sunde følger, hvis folkeskolen og kommunerne vil.

Læs nyheden

Fodbold gavner elevers indlæring

Det nye skoleår blev i denne uge skudt i gang. Den danske folkeskole byder på længere skoledage og der skal bevægelse til at holde børnenes energi-niveau oppe. Fodbold er én af de bedste aktiviteter til dette formål, mener en idrætsforsker.

Læs nyheden

Mathias Hebo leger med Liverpool-drømmen

Den 20-årige midtbanespiller fra FC Nordsjælland, Mathias Hebo Rasmussen, spillede torsdag aften kamp mod den klub, han elsker så højt – Liverpool. Godt nok var det ikke Liverpools 1. hold, men det var alligevel en spændt Mathias Hebo Rasmussen, der forud for kampen delte sin Liverpool historie.

Læs nyheden

Min træner er en turbosnegl

Pædagog, lærer eller forælder. Bjørn, turbosnegl eller skildpadde. Der har været mange forskellige trænertyper til at lære de 27.000 børn på fodboldskole denne sommer nye tricks med bold og vittigheder. Vi har spurgt et udvalg af børn, hvilket dyr de vil beskrive deres træner med. Se deres søde og kreative svar i videoen.

Læs nyheden

U20-landsholdet sætter Liverpools U21 på plads

Der var proppet med mennesker på Middelfart Stadion, hvor solen havde skinnet fra en skyfri himmel dagen lang. Rammerne var dermed sat til en god kamp mellem U20-landsholdet og Liverpool FC U21. Og de rivaliserende parter formåede at give publikum underholdning for pengene, da der både var mål, saksespark og rødt kort på programmet.

Læs nyheden

DBU støtter Copenhagen Pride og ønsker god festival

I disse dage fejres mangfoldigheden i København med Copenhagen Pride over hele byen. DBU støtter festivalen, der fejrer fællesskab og forskellighed.

Læs nyheden

Log ind