To debutanter med i sejr til oldboyslandsholdet

Allan Olesen i forsvaret og Peter Graulunds debut som frontangriber var afgørende faktor i endnu en fin opvisningskamp i Nykøbing F, der endte 1-4 i landsholdets favør. Graulund scorede endda tre mål – efter at værterne ellers var kommet foran 1-0 i kampens start.

1.500 tilskuere havde denne solbeskinnede sensommeraften fundet vej til Nykøbings dejlige stadion, og de fik alle en flot fodboldaften.

I første halvleg isæt godt fra hjemmeholdet, godt styret af den gamle landsholdskæmpe Claus Jensen og en farlig angriber i Mads Spur Mortensen  – og i anden halvleg flot kommet igen af Oldboyslandsholdet, ikke mindst takket være en sprudlende debutant, Peter Graulund, der nettede hele 3 gange her i sin debutoptræden, godt bakket op af et par midtbanefolk, Jesper Grønkjær og dagens fødselar, Stig Tøfting.

Værterne kom bedst fra start og bragte sig fortjent foran 1-0 i det 10. minut – efter at landsholdets målmand Mogens Krogh kort forinden havde haft et par pragtredninger. 1-0 målet var han chanceløs overfor, idet Nykøbings angriber Mads Spur fikst loppede bolden over Krogh, der var gået langt ud af sit mål.

Havde det ikke været for holdets godt fightende bageste forsvar – især iøjnefaldende af den debuterende højre back, Allan Olesen og en påpasselig og sikker målmand, Mogens Krogh, kunne Oldboyslandsholdet godt være kommet endnu mere bagud – inden det mod slutningen af første halvleg lykkedes de sejrsvante Oldboysere at få ændret tingenes tilstand – og heldigvis fik de udlignet til 1-1 efter ca. en halv times spil på et fint hovedstød af Peter Graulund på et indlæg fra Jesper Grønkjær.

En regulær røffel fra holdets mangeårige kompetente træner, Allan Michaelsen i pausen hjalp på tingene. Et par indskiftninger og lidt omrokering på tropperne havde helt klart den virkning, at værterne praktisk taget ikke kom til regulære chancer, og til gengæld rullede Oldboyslandsholdet det ene fine angreb efter det andet ned mod Falstringernes mål – med det resultat, at DBU-folkene fik lukket kampen med yderligere tre mål. to scoret af Graulund og et af altid arbejdssomme Jeppe Tengbjerg.

Som et kuriosum, indskiftede værterne ca. 10 min. før slutfløjt – til alle tilskuernes taktfaste bifald – den ”nye redningsmand” hos falstringerne, den kendte kok Claus Meyer – dog uden hans formåen på banen kunne stå mål med hans evner i et køkken.

Kampfakta

Tid og sted:  Fredag den 14. august 2015 kl. 18.30 på Nykøbing Falster Stadion

Kamp:          NFC All Stars – DBUs Oldboyslandshold (2 x 40 minutter)

Anledning:   Festligt arrangement

Tilskuere:     1.500

Resultat:       1-4 (1-1)(0-3)

Målene:        1-0 Mads Spur (10) , 1-1 Peter Graulund (27), 1-2 Jeppe Tengbjerg (47), 1-3 Peter

Graulund (73), 1-4 Peter Graulund (80)