U19 kvinder: God åbning på U19-året

Her til aften spillede U19 kvindelandsholdet første landskamp i det nye landskampsår. På eget græs tog England imod de danske piger i en rigtig fin kamp og lige kamp, hvilket slutresultatet på 2-2 også viser.

På trods af, at holdet er helt nyt og kun har trænet sammen to gange, så blev det en kamp med rigtig mange positive danske indtryk. Efter bare fem minutter bragte den ny udnævnte anfører Nicoline Sørensen danskerne foran. Efter et dansk opspil havner bolden til sidst hos Nicoline på kanten af feltet. Hun sender den hårdt afsted mod mål, hvor den engelske keeper får hænderne på, men bolden triller til sidst indover stregen til dansk 1-0 føring.

Føringen holdt desværre kun ni minutter, da engelske Evie Clarke får en dyb bold bag om det danske forsvar. Katrine i målet når ikke frem til bolden og Evie sparker den hårdt op i nettaget. På trods af udligningen forsætter danskerne ufortrødent og har mange gode opspil, hvilket efter 20 minutter er tæt på at give gevinst, da Rikke Dybdahl spilles helt fri i dybden. Hun forsøger at afdrible keeperen, men desværre vinder den engelske keeper duellen.  De danske piger må derfor til pause med stillingen 1-1 efter en rigtig god første halvleg.

Endnu en uafgjort halvleg
Starten af anden halvleg byder på gode chancer til begge hold, men først i det 68. minut scores der igen. England får tilkendt et frispark lidt uden for straffesparksfeltet, som omsættes til mål, da bolden sparkes op i det ene målhjørne.

Det ender dog med et fortjent uafgjort resultat, da Sofie Obel header 2-2 udligningen i mål på et hjørnespark fem minutter før slutfløjtet. Et retvisende resultat i en kamp, som bød på mange fine danske ting. De to hold møder hinanden igen på torsdag kl. 13.00 dansk tid. Den kamp kan følges på liveupdate på Kvindernes Fodboldlandsholds Facebookside.