MENU

U17: Ærgerligt nederlag til Polen

Danmark måtte se sig besejret af Polen i den anden gruppekamp ved Open Nordic, som sluttede 0-2 til polakkerne.
På trods af en meget fornem dansk start, hvor polakkerne kom til at løbe efter de danske afleveringer, tabte holdet lidt momentum i midten af halvlegen.

Danmark prøvede at få sat spillet, men kom ikke rigtig til afslutninger og polakkerne, som var fysisk stærkere, kunne sætte sig på det danske hold. Det resulterede i flere afslutninger til Polen inden pausen, men uden scoringer.

I pausen skiftede holdet tre spillere, men inden de var kommet på plads, havde Polen scoret til 1-0.

Det var op ad bakke herefter, for nu kunne Polen leve på omstillinger. Og da der blev lavet et frispark midt for mål, kunne Polen score til 2-0.

Polen fik en spiller udvist med 10 minutter igen og Danmark fik sat pres på, men desværre uden resultat og holdet taber 2-0.

Efter kampen udtalte landstræner Jan Michaelsen:

"Vi kæmper bravt. Og fra start af får vi vist vores koncept. Vi spiller fint, men mangler den sidste skarphed. Så presser Polen os på fysikken og vi får det svært. Vi prøver at ændre momentum, men har svært ved det. Og da vi bliver ramt af en ærgerlig scoring, er det op ad bakke. Vi får sat lidt tryk til sidst, men må erkende, at vi taber til et på dagen bedre hold.", slutter landstræneren.

Danmark møder Finland fredag d. 7/8 kl 18:00 i Hagfors i den sidste kamp i puljen.

Log ind