MENU

Get2 Fodboldskole i Værebro

Det var hverken uro eller optøjer, der i denne uge var i rampelyset i det udsatte område Værebro. Der imod var der masser af finter og fodbold, da DBU’s Get2 Fodboldskole blev afholdt på Værebro Boldklubs træningsanlæg.
Normalt forbinder man Værebro med ord som ghetto og integration, men i denne uge var det ikke de negative historier, der dannede rammerne om det udsatte boligområde. Der blev derimod spillet masser af fodbold og skabt nye kammeratskaber, da en af DBU’s tretten Get2 Fodboldskoler blev afviklet på Værebro Boldklubs boldbaner. 

DBU’s Get2 Fodboldskoler er et tilbud til de børn og unge, der kan være påvirket af udsatte miljøer eller af økonomiske vanskeligheder. Det har eksisteret de sidste fem år, og i år er der mere end 700 drenge og piger, der gennem Get2 Fodboldskolerne også har mulighed for at drible og jonglere fuldstændig ligesom de knapt 30.000 andre børn, der hvert år har glæde af en af DBU’s landsdækkende fodboldskoler. 

Her i Værebro fik børnene i hvert fald rig mulighed for at træne deres teknik, og undervejs fik fodboldskolen også besøg af Gladsaxes borgmester, Karin Søjberg Holst. Men ved børnene egentlig, hvad ord som ghetto, integration og borgmester betyder?

Du kan se en video over Get2 Fodboldskolen i Værebro ovenover. 

Log ind