MENU

Morten Olsen udtager tre spillere

Kian Hansen, Erik Sviatchenko og Riza Durmisi er fredag blevet udtaget til landsholdstruppen.Landstræner Morten Olsen udtog tirsdag en trup på 22 spillere til de kommende kampe mod Albanien og Armenien. I dag har han udtaget FC Midtjyllands Kian Hansen og Erik Sviatchenko samt Brøndbys Riza Durmisi.

Efter aftale med Brøndby så Henrik Clausen bort fra Riza Durmisi til U21-landsholdets kommende venskabskampe, da U21-truppen blev udtaget i tirsdags.

Riza Durmisi brugte stort set brugte hele sin sommerferie på at spille U21-EM, og efterfølgende har han haft et hårdt kampprogram.

A-landsholdet står dog over for nogle afgørende EM-kvalifikationskampe, og derfor er Brøndby-spilleren nu alligevel at finde i landsholdstrøjen. 

Og det er meget specielt for Riza Durmisi at være udtaget, fordi en af modstanderne er Albanien.

”Det er altid stort at blive udtaget til A-landsholdet, men denne gang er det endnu mere specielt for mig, når en af modstanderne er Albanien. Det er der, hele min familie er fra, så det bliver en sjov, men meget speciel og rørende kamp at være med til," siger Riza Durmisi.  

Landsholdet samles søndag aften og træner første gang mandag den 31. august kl. 16.30 på Helsingør Stadion.

Fredag den 4. september kl. 20.45 står landsholdet over for Albanien i Telia Parken, og lørdag formiddag flyver holdet til Armenien, som er næste modstander i jagten på EM-billetten. Den kamp spilles mandag den 7. september kl. 18.00 dansk tid.

Begge kampe vises på Kanal 5. 

Se truppen her.

Log ind