MENU

Måned

Flere spiller fodbold uden kamp

Fleksibel fodbold spreder sig i de danske fodboldklubber og mere end 230 klubber har i dag hold, som ikke deltager i den traditionelle turneringsstruktur. De nye fodboldspillere er alt fra bedstemødre til hjertepatienter.

Læs nyheden

Ny uddannelse: Styrk børne- og ungearbejdet

Nyt uddannelsestilbud skal styrke klubberne i bestræbelserne på at fastholde og tiltrække unge medlemmer. Kurset henvender sig både til trænere og andre i klubben, der arbejder med børn og unge.

Læs nyheden

Episoder fra Randers-FCK undersøges

Fodboldens disciplinærinstans har bedt dommer Michael Johansen om en redegørelse med henblik på mulig behandling af to episoder fra superliga-kampen Randers FC – FC København

Læs nyheden

Køb billet til Danmark-Montenegro nu!

Oplev landsholdet på Energi Viborg Arena fra 125 kroner for voksne og 75 kroner for børn.

Læs nyheden

Kortere rejser i den kommende Danmarksserie

Geografisk opdeling og færre hold i fire puljer bliver resultatet af den nye Danmarksseriestruktur, når den træder i kraft efter sommeren 2016.

Læs nyheden

William Kvist med i læsekampagne

Landsholdsspiller William Kvist foretrækker bøger frem for computerspil, og derfor har midtbanespilleren valgt at støtte op om ’Danmark Læser’-kampagnen, der skal få flere danskere til at læse.

Læs nyheden

U18-landsholdet klar til kampe mod Hviderusland

Landstræner Henrik Clausen har udtaget 16 af de 18 spillere, der rejser med U18-landsholdet til Minsk for at spille to kampe mod Hviderusland.

Læs nyheden

Thorups EM-forberedelse

I denne uge er U21-landstræner Jess Thorup igen på farten for at besøge de udenlandske spilleres klubber. Turen går ud på både at erfaringsudveksle med klubberne og selvfølgelig at planlægge tiden for spilleren frem mod et muligt EM.

Læs nyheden

Kæmpe skolefodboldfest på TREFOR Park på torsdag

Torsdag den 30. april lægger TREFOR Park i Odense græs til en fodboldfest uden lige. Her skal finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold 2014/2015 afgøres. Underholdningen leveres blandt andet af nogle af tidens hotteste kunstnere Wafande og Pharfar.

Læs nyheden

Ny to-årig licens til 10 klubber

35 klubber fik onsdag tildelt en A, B eller T-licens, da DBU’s Herreeliteungdomsgruppe uddelte licenserne på drengesiden, heraf fik ti klubber tildelt den nye to-årige licens. Hobro IK ny licensklub

Læs nyheden

Log ind

c