William Kvist med i læsekampagne

Landsholdsspiller William Kvist foretrækker bøger frem for computerspil, og derfor har midtbanespilleren valgt at støtte op om ’Danmark Læser’-kampagnen, der skal få flere danskere til at læse.



40 % af den danske befolkning læser aldrig eller relativt sjældent skønlitteratur. Det skal kampagnen ’Danmark Læser’ ændre på, og blandt kampagnens ambassadører er landsholdsspiller William Kvist, som selv elsker at læse bøger. 

”Jeg elsker at læse og vil meget gerne være med til at gå forrest, for at andre også opdager bøgernes skønne verden. Det at læse giver mig en oplevelse af at komme væk fra hverdagen, og så er det at læse bare meget sejere end at spille Xbox eller se TV," udtaler William Kvist til danmarklaeser.dk. 

”Jeg har læst meget Dennis Jürgensen, da jeg var yngre, og jeg har læst meget Bjarne Reuter. Det er nogle fantastisk gode bøger, som er med til at inspirere. Det er nogle sjove historier, god underholdning, og det giver noget andet end computerspil. Jeg elsker også at spille computerspil, men jeg kan også godt lide min bog, og det er nok en lidt mere rolig og intens måde at komme ind i en anden historie på og bruge sin fantasi. Jeg læser altid en lille smule, inden jeg sover. Så kommer man godt til drømmeland,” har landsholdsspilleren tidligere udtalt til DBU. 

Torsdag den 23. april var udnævnt til ’Danmark Læser Dagen’, og i den forbindelse blev der uddelt 100.000 bøger i hele landet. 

Læs mere om ’Danmark Læser’

Læs om 'Danmark Læser Dagen' i Boldklubben Frem

Log ind