MENU

Måned

DBU lancerer nyt digitalt dommer-værktøj

Nu bliver livet som breddedommer lidt lettere. Et nyt afsnit i Fodbold App’en er specielt udviklet til dommerne af DBU og Lokalunionerne, og gør de vigtigste dommerfunktioner mobile – lige til at have med på grønsværen.

Læs nyheden

U17: Norge var for stærke

Mandag formiddag stod de danske U17-piger over for de fysisk stærke nordmænd i den anden kamp ved Eliterunden i Østrig. Igen i dag var der stor opbakning fra forældre på sidelinjen, der frem til sidste fløjt forsøgte at hjælpe pigerne frem til sejr. Desværre var Norge for stor en mundfuld, og kampen endte med et nederlag på 1-0.

Læs nyheden

Mads-Kristoffer Kristoffersen til U17 EM

Mads-Kristoffer Kristoffersen er blevet udpeget af UEFA til at være en af dommerne ved sommerens U17 EM-slutrunde.

Læs nyheden

Lottomillioner skaber udvikling i breddeidrætten

DBU har netop modtaget 10,6 millioner kroner af de såkaldte udlodningsmidler fra Danske Spil, der går direkte til udviklingen af dansk breddefodbold og samarbejde i lokalsamfundet.

Læs nyheden

Historisk dansk målmandstrænerlicens får UEFA-stempel

Danmark har som den kun tredje nation fået UEFA’s godkendelse af en ny licens til målmandstrænere, UEFA Goalkeeper Advanced, som sætter fokus på målmandens og dermed også målmandstrænerens nye status i fodboldspillet.

Læs nyheden

U17: 1-1 i nordisk opgør

Lørdag formiddag stod Danmark og Sverige over for hinanden i åbningskampen ved eliterunden i Lindabrunn i Østrig. Trods svensk overtag i spil og chancer i store dele af kampen fightede de danske piger sig til ét point.

Læs nyheden

Dommere på udvekslingsophold

Dommerkolleger på tværs af landegrænser mødes i DBU i weekenden. Tre engelske talentdommere udveksler erfaringer og ideer med danske dommere for at styrke den individuelle dommergerning og sammenholdet i den internationale fodboldfamilie.

Læs nyheden

Landsholdet til Viborg

Løftet om udsolgt hus og massiv opbakning var udslagsgivende, da DBU i dag valgte at placere venskabskampen mod Montenegro den 8. juni på Viborg Stadion.

Læs nyheden

To dages karantæne til Agger

Fodboldens disciplinærinstans har på baggrund af tv-billeder fundet belæg for, at Daniel Agger gør sig skyldig i en adfærd, ”der i alvorlig grad er voldsom”, og har på den baggrund tildelt Brøndbys anfører to spilledages karantæne

Læs nyheden

Guide: Sådan bliver du god på låget

Hvordan bliver man god i hovedspillet? Vi har spurgt tidligere landsholdsspiller Martin Laursen, som blandt andet har formået at få 202 centimeter høje tjekke Jan Koller til at blive den lille i hovedstødsduellerne.

Læs nyheden

Log ind

c