Måned

U18: Det sluttede, som det startede

Der var ingen mål, men masser af hård fight, da U18-landsholdet torsdag spillede 0-0 med Rumænien. Danskerne var bedst igennem det meste af kampen og kunne med lidt større skarphed sagtens have fået revanche fra nederlaget i den første kamp.

Læs nyheden

U19: Danmark klar til EM!

De danske U19-piger vandt torsdag aften over Holland, og med gruppesejren tog de danske piger også fortjent EM-billetten til sommerens EM-slutrunde i Israel.

Læs nyheden

U19: Hævnens time er kommet!

I aften kl. 18.00 spiller det danske U19 kvindelandshold den tredje og afgørende EM-kvalifikationskamp mod Holland. Danskerne vil med en sejr kvalificere sig til EM-slutrunden i Israel til sommer.

Læs nyheden

DBU præsenterer tre nye partnerskaber

Efter sidste uges offentliggørelse af et stort partnerskab med BT, holder DBU momentum og præsenterer nu hele tre nye partnerskaber, der alle er fokuseret på at skabe værdi for fans, spillere og dommere. DBU har netop indgået aftale med bilfirmaet Hyundai, rejseselskabet LA Travel samt forlænget aftalen med optikerkæden Thiele A/S

Læs nyheden

Uafgjort i overtiden mod Sverige

Pernille Harder sikrede Danmark 3-3 på et straffespark i overtiden onsdag aften på Tele2 Arena i Stockholm. En kamp, hvor de to nordiske naboer kæmpede bravt og havde en halvleg hver.

Læs nyheden

Agger-"Zanka" episode behandles

Fodboldens Disciplinærinstans har valgt at behandle episoden mellem Daniel Agger og Mathias ”Zanka” Jørgensen, og indhenter nu en redegørelse fra Brøndby IF. Afgørelsen forventes klar inden kommende superliga-runde

Læs nyheden

U18 i ærgerligt nederlag

En stærk 2. halvleg var ikke nok, da U18-landsholdet tirsdag tabte den første af to venskabskampe mod Rumænien. En svær bane og megen vind prægede en kamp, som havde få chancer! Et skævt indlæg - som blev fanget af vinden - blev den afgørende sekvens

Læs nyheden

Sverige en god, gammel kending

De danske fodboldkvinder spiller onsdag aften det 52. opgør mod Sverige – en kamp, der for Danmark handler både om at bygge mere på og ikke mindst ’slutte godt af, inden en ny EM-kvalifikation starter.

Læs nyheden

U19 klar til puljefinale

På trods af stort overtal i både spil og chancer, så blev det alligevel unødvendig spændende, da U19 landsholdet mandag aften mødte Tjekkiet. Fødselar Signe Bruun scorede sejrsmålet til 2-1 i det 83. minut.