MENU

Kvinderne får nye spilledragter

Det danske kvindelandshold møder på onsdag Sverige i en testkamp, hvor der også er debut til kvindelandsholdets nye spilledragt.Foto: www.fodboldbilleder.dk


Det danske kvindelandshold spiller onsdag mod Sverige i en sidste testkamp inden den nye EM-kvalifikation sparkes i gang.

Men det bliver ikke kun holdets første kamp på Tele2Arena, der har plads til 38.000 tilskuere. Det er også første gang, at de danske fodboldkvinder optræder i holdets nye Adidas spilledragt - søndag blev både den nye hjemmebanetrøje og udebanetrøje således præsenteret for holdet.

Det er netop som med herrelandsholdet første gang, at de danske kvinder optræder i hvide og blå udebanetøjer. De nye spilledragter vil blive båret gennem hele den kommende EM-kvalifikation og altså for første gang på onsdag mod Sverige. En kamp, der i øvrigt spilles på kunstgræs som optakt til Sveriges deltagelse ved VM, der også spilles på kunst i Canada.

Sverige-Danmark kan følges direkte på svensk TV4 og har kick off klokken 17.00.

Følg også de danske piger på www.facebook.com/kvindefodbold, hvor du i øjeblikket også har mulighed for at vinde den nye hjemmebanetrøje, som Danmark trods udebanestatus optræder i på onsdag. Følg desuden kvindelandsholdet på Instagram - 'kvindelandsholdet'. Foto: www.fodboldbilleder.dk


Log ind