MENU

DBU præsenterer tre nye partnerskaber

Efter sidste uges offentliggørelse af et stort partnerskab med BT, holder DBU momentum og præsenterer nu hele tre nye partnerskaber, der alle er fokuseret på at skabe værdi for fans, spillere og dommere. DBU har netop indgået aftale med bilfirmaet Hyundai, rejseselskabet LA Travel samt forlænget aftalen med optikerkæden Thiele A/SDer sættes fokus på fodboldens fællesskaber i DBU's nye partnerskaber. foto: www.fodboldbilleder.dk


”For DBU har det været vigtigt at indgå samarbejdsaftaler, der har stor værdi for alle dem, som er en del af fodbolden - både på og uden for banen, om det er på hjemme- eller udebane. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og sikre den bedste fodboldoplevelse for alle – og det er jeg ikke i tvivl om at vores nye partnere er med til at levere i samarbejde med os!” udtaler DBU’s kommercielle direktør, Katja Moesgaard.


LA Travel styrker DBU’s fanstrategi

DBU og rejseselskabet LA Travel vil centrere det nye samarbejde omkring at skabe optimale rammer for de danske fans – på hjemmebane, udebane og til slutrunder.

En central del af partnerskabet er videreudviklingen af Camp Denmark, som blev introduceret til EM i 2012. LA Travel skal være med til at videreudvikle og udvide konceptet i tæt samarbejde med DBU frem mod EM i Frankrig i 2016. LA Travel er helt nye i Danmark men markedets førende i Sverige.

”DBU er for os den oplagte samarbejdspartner. Vi har igennem en årrække udviklet og arrangeret rejsekoncepter og slutrundecamps for tusindvis af fodboldfans – og det er den erfaring vi i kombination med DBU’s ambitiøse fanstrategi vil omdanne til gode fodboldoplevelser for alle de danske fans,” forklarer direktør i LA Travel, Christian Aulin, der fra og med i dag er Officiel Rejseleverandør for de Danske Fodboldfans. 

Samarbejdet er sparket i gang med danske fanbusser fra hele landet til hjemmekampen mod Serbien den 13. juni 2015 ligesom LA Travel og DBU i fælleskab har skabt et dansk fanhotel til U21 EM i Prag til sommer.

Hyundai og DBU indgår bilpartnerskab

Hos Hyundai ser man ligeledes frem til at blive en del af den største sportsgren i Danmark.

”Fodbold handler naturligvis om den individuelle glæde og leg ved spillet, men det handler i ligeså høj grad om, hvordan man i fællesskab opnår resultater. For os er aftalen med DBU derfor ikke bare et sponsorat, men et tæt partnerskab, der skal være med til at sikre øget værdi for begge på den lange bane”, siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Bil Import A/S.

Partnerskabet vil sætte fokus på initiativer i samarbejde med DBU, der både har fokus på landskampene og på det fællesskab og de oplevelser, der er i og omkring banen med billeverancer til landskampe samt engagement i DBU’s Fanzone ved Herre-A-landskampe og partnerskab omkring DBU Tour, der afvikles i maj og juni måned.

Thiele fortsætter som sponsor for dommerne

Optikerkæden Thiele A/S har igennem 10 år været partner med DBU på dommerområdet, og den nye aftale sikrer, at Thiele også de kommende tre år er hovedsponsor for dommerne i Danmark.

Sponsoratet medvirker til dækning af dele af DBU’s samlede investeringer inden for blandt andet dommeruddannelserne, og aftalen er derfor vigtig for DBU’s fortsatte udvikling på dommerområdet.

Sponsoraftalen giver bl.a. Thiele mulighed for logo-eksponering på dommernes tøj samt særlige rabatordninger til de danske dommere. Thiele består af mere end 80 butikker i hele landet.

Kontakt og yderligere informationer:

LA Travel:
Christian Aulin, Direktør
Tel: +45 89 88 04 84

Hyundai :
Annegrethe Skovby, pressechef
Mobil: +45 42 14 11 59

Thiele:
Rasmus Planck, Direktør
Mobil: +45 22 23 88 13

DBU A/S:
Katja Moesgaard, Adm. direktør
Mobil: +45 26 72 16 02

Log ind