MENU

Danmark-Albanien udsolgt

Telia Parken bliver fyldt, når landsholdet møder Albanien den 4. september i én af de afgørende kampe i jagten på EM-billetten.Med mere end halvanden måned til kampen mellem Danmark og Albanien er alle billetter nu solgt. Landsholdet kan dermed se frem til at spille i en fantastisk flot kulisse og med den størst mulige opbakning fra tribunerne.

Salget til kampen åbnede to dage efter 2-0 sejren over Serbien, og allerede efter fire dage var der solgt knap 20.000 billetter. Interessen for kampen har dermed hele tiden været stor, og i fredags lød tallet på 31.236 solgte billetter. 

Ekstra spændende

CAS bragte herefter endnu mere spænding til det kommende opgør, da domstolen afgjorde ankesagen fra Serbien og Albanien efter ”droneskandalen” og tildelte Albanien sejren over Serbien. Dermed ligger Albanien á point med Danmark i gruppe I, hvor Portugal placerer sig helt i front. 

”Vi glæder os naturligvis rigtig meget over, at de danske fans bakker landsholdet op og ønsker at være en del af den fodboldfest, vi kan se frem til. Det bliver en fantastisk kamp, hvor spændingen bliver på sit højeste, og hvor spillerne nu får al den opbakning, de kan ønske sig,” udtaler Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU A/S. 

Såfremt der kommer returbilletter fra udeholdet eller fra annullerede reservationer, vil de blive sat til salg på dbu.billetsalg.dk. Det vil i så fald blive meldt ud på dbu.dk, @dbufodbold på Twitter og på landsholdets Facebook-profil. 

Log ind