Danmark-Sverige udsolgt

De danske fans har benyttet deres forkøbsmulighed, og derfor er der nu udsolgt til playoffkampen mod Sverige.



Landsholdet får stor støtte i jagten på EM-billetten. Allerede efter søndagens lodtrækning da Danmark trak Sverige, var der stor efterspørgsel på billetter til kampen, hvor landsholdet forhåbentlig sparker hele Danmark til EM i Frankrig.

For at sikre billetter til de mest loyale fans har der været to forsalgsrunder inden et eventuelt offentligt billetsalg. 

Tirsdag var der forkøbsret til fanklubmedlemmer, sæsonkortholdere samt fans med fastplads- og hattrick-billetter. 

I dag onsdag har tidligere billetkøbere til EM-kvalifikationen haft forkøbsmulighed, og alle billetter til den eftertragtede kamp er nu revet væk.

”Det har været rigtig positivt at mærke den store interesse for at støtte landsholdet i playoffkampen mod Sverige. Vi ville ønske, at vi kunne imødekomme alle de ønsker, der har været for at få billetter, men det er et spørgsmål om kapacitet,” udtaler Jacob Lauesen, chef for forretningsudvikling i DBU og fortsætter:

”Vi har arbejdet med et princip om at belønne loyalitet, og derfor har vi haft to forsalgsrunder for de fans, der har støttet landsholdet i kvalifikationen og gennem et medlemskab i Landsholdets Fanklub. Vi ønsker at vise vores fans, at deres støtte kan betale sig.”

Landsholdet møder Sverige på Friends Arena den 14. november kl. 20.45, mens returopgøret spilles den 17. november kl. 20.45 i Telia Parken. 

DBU har fået 2.500 billetter til playoffkampen mod Sverige i Stockholm den 14. november. Det svenske fodboldforbund starter billetsalget til kampen den 3. november, men DBU arbejder på at starte billetsalget hurtigst muligt. Følg med på dbu.dk for informationer om salget. 

Log ind