Fodbolddanmark vil knække cancer!

Hele Danmark står i disse dage sammen om at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og derfor er Dansk Boldspil-Union også gået med i kampen om at knække cancer.


DBU er gået med i kampen om at knække cancer Foto: Fodboldbilleder.dk 



Koden til at knække kræft er stadig ikke løst, men i Danmark arbejdes der hårdt på at fælde den sygdom, der ubarmhjertigt tager livet af mere end 15.000 danskere hvert år. Derfor er Dansk Boldspil-Union gået med i kampen om at knække cancer og håber på fodbolddanmarks opbakning.

”Kræft berører os alle sammen – også fodbolddanmark. Derfor vil vi gerne hjælpe med at indsamle endnu flere penge til forskningen,” siger kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer.

Kvindelandsholdet spiller torsdag EM-kvalifikationskamp mod Moldova i Viborg, og her vil der i samarbejde med Viborg Kommune blive indsamlet penge blandt de fremmødte på stadion, som ubeskåret går til Knæk Cancer.

Derudover har DBU sat en eftertragtet playofftur på højkant i samarbejde med Go’morgen og Go’aften Danmark. Her kunne deltagerne vinde to billetter til kampen mellem Sverige-Danmarkinkl. fly, hotel og et unikt møde med landsholdet, hvis de støttede Knæk Cancer med 50 kroner. Vinderen blev fundet i morges i Go’morgen Danmark, og der blev i alt indsamlet 160.000 kr. gennem konkurrencen.

I morgen på dbu.dk kan du læse resultatet af indsamlingen ved aftenens kvindelandskamp.

Log ind