MENU

Futsallandshold klar til første VM-kval

Nikolaj Saabye har i dag udtaget en del af bruttotruppen, der skal være med til at føre futsallandsholdet gennem den første VM-kvalifikationsrunde nogensinde for et dansk futsallandshold.


Christoffer Haagh er med i truppen mod Tyrkiet. Foto: www.fodboldbilelder.dk

Danmarks mindste landshold i DBU-regi er i dag blevet udtaget. Landstræner Nikolaj Saabye har sat navne på de 15 spillere der skal repræsentere Danmark mod Tyrkiet. Størstedelen af spillerne bliver en del af den trup, der skal spille om viderearrangement til Main Round i kvalifikationen til VM i Colombia i 2016.

Blandt de udvalgte er for første gang to spillere, der kan kalde sig fuldtidsprofessionelle futsalspillere. Jakob Bonde Jensen og Christoffer Haagh spiller som de første danske futsalspillere nogensinde fuldtidsprofessionel i henholdsvis Virtus Noicattaro i Italien og Xaloc Alacant F.S. i Spanien. Det øger Danmarks chancer betydeligt at have fuldtidsprofessionelle i en trup, der ellers består af spillere fra den danske liga, der har ligget stille i omtrent ni måneder, mener den danske landstræner.

”Jeg frem til at råde over vores to fuldtidsproffer, der for første gang siden Aserbajdsjan igen er med i landsholdsregi. De kommer begge i topform og der er ingen tvivl om, at de begge skal ramme topniveauet hvis vi skal levere et godt resultat,” siger Nikolaj Saabye, der også har givet plads på holdet til nye talenter:

”Med i truppen har vi tre meget unge og lovende spillere i form af Rasmus Gasberg, Rasmus Arildsen og Ibrahim Badran. Alle tre har noget, som vi sukker efter i dansk futsal og alle tre har potentielle til, at drive det rigtigt langt, hvis de satser på futsal fremover,” siger Nikolaj Saabye.

Du kan se hele truppen til futsallandsholdet her

Danmarks futsallandshold møder Tyrkiet i næste kamp den 14. oktober i Izmir. Første kamp i VM-kvalifikationen er den 22. oktober, hvor holdet møder værtslandet Israel, inden de resterende modstanderne fra gruppen, England og Wales, venter. 


Log ind