Sådan får du billet til Sverige-Danmark

Billetsalget til playoffkampen i Stockholm sparkes i gang på tirsdag med en forkøbsmulighed for de mest loyale fans.



I går kunne DBU melde alt udsolgt til den afgørende playoffkamp på dansk grund mod Sverige den 17. november. Inden da spiller holdet ude mod svenskerne den 14. november kl. 20.45 i Stockholm, og billetsalget til det opgør sparkes i gang på tirsdag. 

DBU har fået 2.500 fanbilletter til kampen, hvilket udgør 5 % af kapaciteten på stadion. Derudover får DBU mellem 200-300 billetter til VIP gæster og sponsorer, som ikke må komme i offentligt salg.

Billetprisen er 350 kr. inkl. gebyr.

DBU ønsker at belønne loyalitet, og derfor er billetsalget delt således op:

1. Tirsdag den 27. oktober kl. 9.00-12.00 er der forkøbsmulighed for sæsonkortholdere, fanklubmedlemmer og fans med fastplads med minimum 60 loyalitetspoint. Hvis du er blandt dem, modtager du en mail med et link til billetsalget mellem kl. 7.00 og 8.59 på tirsdag. 

2. Tirsdag den 27. oktober kl. 12.00-23.59 er der forkøbsmulighed for sæsonkortholdere, fanklubmedlemmer og fans med fastplads uanset pointstatus. Hvis du er blandt dem, modtager du en mail med et link til billetkøb, når salget starter.

3. Onsdag den 28. oktober kl. 9.00 starter det offentlige billetsalg på billetsalg.dbu.dk, såfremt der er flere billetter tilbage.

Det er muligt at købe to billetter per fanklubmedlem, sæsonkortholder og med sin fastpladsbillet. Hvis en familie eksempelvis har købt fire medlemskaber med den samme bruger, er det muligt at købe 4x2 billetter.

Også i det offentlige salg er der en begrænsning på to billetter per køb. 

Det er muligt at tjekke loyalitetspoint her.

Har du et spørgsmål? Så send en mail til fanklub@dbu.dk. 

Log ind