0-0 i en chancefattig kamp

Chancerne udeblev, og det samme gjorde målene, og derfor måtte Danmark desværre rejse hjem med blot et enkelt point efter en nulløsning i Yerevan

Ikke meget aktion i 1. halvleg
Der er ikke meget at skrive om de første 45 minutter. På trods af en god dansk start på halvlegen, så kom der aldrig de store chancer – tættest på var Riza Durmisi nok med et fint frispark, men desværre fik den armenske keeper Kasparov en hånd på, og fik reddet bolden til hjørne.

Armenerne ydede god modstand, og det var nok også hjemmeholdet, der i store del af halvlegen var toneangivende, og var holdet der skabte mest. De farligste i den armenske offensiv var Ghazaryan og Mkhitaryan, men de kom i lighed med de danske angribere, heller ikke frem til mere end en enkelt halvstor chance.

Konklusionen på 1. halvleg var, at den var stort set uden chancer i begge ender – og derfor endte den logisk nok 0-0.

Heller ingen scoringer i 2. halvleg
Det virkede som om, at spillerne var mere klar fra 2. halvlegs start. Igen startede Danmark fint, men det tog ikke lang tid før armenerne kom tilbage i kampen, og reelt set også tog teten i opgøret.

Der var klart flere  chancer til begge hold i 2. halvleg, og specielt Movsisyan var tæt på at bringe Armenien foran. Han blev spillet fri i dybden, tog et par træk og kom helt alene med Kasper Schmeichel – men heldigvis valgte han at overplacere sit skud og sendte forsøget i sidenettet.

Danmark kom til enkelte chancer, og tættest på var Bendtner og Delaney med hver deres langskud – ingen af dem var dog i kategorien kæmpechancer.

Alt i alt kan Morten Olsen og tropperne ikke være tilfredse med resultatet, men når man ikke formår at score – så ved alle jo, at man ikke vinder fodboldkampe. Det hele sluttede derfor 0-0, ganske som i fredags med Albanien – og dermed har Danmark for første gang siden september-oktober 1992 spillet 0-0 to kampe i træk (dengang var det mod Litauen og Irland).

Den næste kamp er den sidste kamp
Med mandagens tre point har Danmark 12 point efter syv kampe. Der resterer kun en enkelt gruppekamp for danskerne, og det er en af de lidt sværere, da modstanderen er Portugal. Kampen spilles den 8. oktober, og når de sidste gruppekampe spilles den 11. oktober er det med Danmark som oversidder.

Efter det uafgjorte resultat topper Danmark midlertidigt gruppen – det vil dog ændre sig, når Albanien og Portugal mødes klokken 20.45 mandag aften.

Kampfakta:
Armenien-Danmark 0-0 (0-0)
Kampen blev spillet på Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht stadion i Yerevan