U17: Dansk sejr på Sardinien

U17-pigerne stod tirsdag eftermiddag over for Italien i den første af to venskabskampe på ”Sa Rodia” stadion i Oristano på Sardinien.

Efter en rodet start med Italien som det farligste hold kom de danske piger op i et højere gear, der efter 14 minutters spil udmøntede sig i en flot scoring af Nathali Viig Nørkjær efter et perfekt indlæg fra Sofie Svava til bagerste stolpe.

5 minutter senere fik Nathali endnu en stor chance i feltet på et indlæg fra Mini, men fortsat 0-1.

Danmark viste i store perioder af 1. halvleg rigtig flot spil og var meget aggressive i nærkampene, hvilket gav flere store scoringschancer. Kort før pausen gjorde Maria ”Mini” det til 2-0 efter et gennemspillet angreb.

10 minutter efter pausen fik Maria ”Mini” frispark lige uden for det italienske felt efter en flot dribletur. Svava sendte bolden over den italienske mur og ind i nettet ved forreste stolpe uden chance for den italienske keeper.

Italien blev farlige på nogle få omstillinger, men det danske forsvar, i samarbejde med Josephine i målet, havde ingen problemer med at holde italienerne fra scoringer.

De danske piger fortsatte det aggressive spil og skabte flere gode muligheder i 2. halvleg, og det kunne sagtens være blevet til flere scoringer.

Se målene fra kampen her.

De to hold mødes igen på torsdag kl.11.00. Følg kampen på Facebook ”Kvindernes Fodboldlandshold”.