MENU

Billetsalg til pokalfinalen fra torsdag

DBU sparker allerede på torsdag billetsalget i gang til finalen i DBU Pokalen Kristi Himmelfartsdag med kick off klokken 17.00. Billetter til såkaldte ’neutrale’ afsnit fås helt ned til 150 kroner.FC Roskilde møder i aften AaB i den udsatte kvartfinale i DBU Pokalen. Onsdag gælder det FC København mod Brøndby IF i første semifinale-opgør. Først den 21. april er de to finalister fundet. Foto: www.fodboldbilleder.dk.


Hvem, der møder hvem i den traditionsrige pokalfinale den 5. maj i Parken, er endnu ikke afgjort, men DBU tager allerede torsdag hul på billetsalget til neutrale pladser til årets traditionsrige pokalfinale i Parken Kristi Himmelfartsdag.

Tanken er at sætte et endnu større fokus på den traditionsrige turnering.

”For at få så mange tilskuere som muligt til DBU Pokalen har vi i år i samarbejde med klubberne valgt at ’kickstarte’ billetsalget til det, som vi betragter som en af fodboldens store festdage i Parken – også selv om vi endnu ikke kender finalisterne, ” lyder det fra Chef for Forretningsudvikling i DBU, Jacob Lauesen, der samtidig understreger, at man vil holde fast i et målrettet billetsalg til de to finalisters fangrupper:

”Når finalisterne er fundet, vil vi som altid igangsætte et billetsalg målrettet de to klubbers fangrupper hurtigst muligt efter sidste semifinale-kamp.”

Billetter ned til 150 kroner

Herunder billetpriser og kategorier, der er fastsat i forbindelse med billetsalget til A-tribunen torsdag:

Billetkategori
Pris
Billetkategori 1+
275 kroner
Billetkategori 1
250 kroner
Billetkategori 2
200 kroner
Billetkategori 3
175 kroner
Billetkategori 4
150 kroner

Billetter kan købes fra torsdag den 7. april kl. 10.00 direkte på http://billetsalg.dbu.dk/.

Billetlinket vil blive offentliggjort her på dbu.dk og på www.facebook.com/DBUpokalen 


Pokalfinale med kick off kl. 17.00

Pokalfinalen er kulminationen af over 800 hold, der kæmper om en plads – både i Parken men også i Europa, hvor vinderen af finalen i DBU Pokalen afhængig af placering i ALKA Superligaen indgår i kvalifikationen til Europa League.

Finalen er nu i samarbejde med TV3+ fastlagt til klokken 17.00

Se resultater og kampprogram i DBU Pokalen her


Log ind