MENU

U15 træf: Sidste step før landsholdet!

Landets største U15-talenter kæmper igen i år om en plads på det nye U16-landshold, når Vildbjerg Sports- og Kulturcenter den 16.-19. juni danner rammen om U15-Træf 2016. Som afslutning på træffet udtages en foreløbig U16-trup.


Foto: DBU Kommunikation

Dømmer man ud fra niveauet på forårets samlinger på U15-Talentcentrene i øst og vest, så venter der en stor portion talent, præstation og potentiale, når det traditionsrige U15-Træf igen i år skal afvikles. 58 spillere er netop udtaget til at skulle dyste i interne kampe mellem landets ypperste fodboldtalenter på U15-niveau.

Spillerne til U15-Træf 2016 finder du her.

Talenttræner i vest, Martin Bloch, ser frem til fire spændende dage:

”U15-træffet er en traditionel begivenhed i vores spilleruddannelse, idet DBU’s regionaltrænere, talenttrænere samt U-landstrænere her får muligheden for at vurdere de allerbedste spillere på landsplan i årgang 2001 via høj matchning,” siger Martin Bloch og fortsætter:

”Igennem en lang periode som U14 og U15 er alle spillere løbende blevet kigget på i adskillige klubkampe og via flere DBU samlinger. Alt dette, sammenholdt med et yderst grundigt arbejde i landets talentmiljøer, gør, at vi forventer et rigtigt godt niveau blandt spillerne.”

Udover kampene til træffet, så spilles der også en Future-kamp om lørdagen, hvor små spillere med stort potentiale inviteres ind på dagen for at kunne vise sig frem. Og lægger man træffet og Future-kampen sammen, så skulle det alt i alt være en stor dag for U15-spillerne, fortæller Martin Bloch:

”Træffet er en kæmpe motivation for drengene, og samtidig er det afslutningen på U15-uddannelsesåret, hvor de står på tærsklen til mulig udtagelse til U16-landsholdet eller futurelandsholdet”.

Spillerne til Future-kampen finder du her.


Kampene på træffet afvikles således:

Torsdag d. 16. juni

Kl. 18:45     Hold 1 - Hold 2

Kl. 20:15     Hold 3 – Hold 4

Fredag d. 17. juni

Kl. 14:45     Hold 2 – Hold 3

Kl. 16:15     Hold 1 – Hold 4

Lørdag d. 18. juni

Kl. 13:30     Future kamp (3 hold)

Søndag d. 19. juni

10:45          Hold Blå – Hold Grøn

12:45          Hold Rød – Hold Hvid

Alle kampene spilles på opvisningsbanen ved Vildbjerg- Sports og Kulturcenter.

Der er gratis adgang! Så tag et smut forbi Vildbjerg og se nærmere på dansk landsholdsfodbolds fremtid!


Log ind