MENU

#DFA16: Og de nominerede er…

Se alle priser og de nominerede til Dansk Fodbold Award ´16. Som altid kan du stemme på din favorit i kategorierne Årets Mål og Tipico Årets Mandlige Spiller, og som noget nyt kan du stemme på En Del af Noget Større-prisen.

Hvad har Schmeichel, Troelsgaard, Riddersholm og Bjerringbro IF til fælles? Sammen med mange flere er de blandt de nominerede til dette års Dansk Fodbold Award! 

Den 21. marts rulles den røde løber ud foran Tap1 i København, og benskinner og fodboldstøvler vil for en stund være udskiftet med jakkesæt, lange kjoler og stilletter.  

I løbet af aftenen kåres vinderne i 11 forskellige kategorier. De fleste af aftenens vindere kåres af en jury, mens du kan være med til at bestemme, hvem der løber med priserne i kategorierne Tipico Årets Mandlige Spiller, Årets Mål og En Del af Noget Større-prisen. 

Se alle priserne og de nominerede og stem på dine favoritter på dbu.dk/dfa.

Alle, som er med i afstemningerne på Dansk Fodbold Award sitet, deltager automatisk i lodtrækningen om 3x2 sæsonkort til landsholdets VM-kvalifikationskampe i Telia Parken.

Showet sendes på Kanal 5 kl. 20.00, og årets vært er Carsten Bang, som blandt andet er kendt fra Kanal 5 programmet ’5. Halvleg’.

Dansk Fodbold Award ´16 afholdes i et tæt samarbejde mellem DBU og Discovery Networks Danmark.

Læs også:
Fodbolddanmark hyldes ved gallashow
Besøg sitet for Dansk Fodbold Award 2016

Log ind