Måned

DBU vil øge presset på Qatar

Amnesty kritiserer i ny rapport slaveagtige forhold blandt arbejdere ved stadionbyggerier i Qatar. DBU’s formand vil tage på inspektionstur til Qatar og sikre, at FIFA’s nye præsident italesætter sagen.

Læs nyheden

U17 til EM i overtiden

Det danske U17-landshold 'ramte den lige i r.... med en scoring to minutter inde i overtiden over Schweiz og sikrede dermed sin anden sejr ved UEFA Elite Round. To sejre er nok til at Danmark inkasserede en EM-billet til forårets slutrunde i Aserbajdsjan. Carlo Holse og Nicklas Strunck danske målscorere

Læs nyheden

Henrik Clausen ny U19-landstræner

Den nuværende assistenttræner på U21-landsholdet, Henrik Clausen, bliver ny U19-landstræner, mens en anden fynsk kending i Uffe Pedersen gør 'comeback' i rollen som assistenttræner for U21-landsholdet. Trænerrokaden træder i kraft 1. juli.

Læs nyheden

Knebent dansk nederlag til Skotland

Efter den flotte sejr i Åge Hareides debut mod Island i torsdags, skulle Danmark i dag forsøge at gentage succesen og besejre Skotland i Glasgow. Men en fejl i defensiven i 1. halvleg endte med at blive kostbar, for Matt Ritchie udnyttede fejlen og blev dermed matchvinder i et tæt opgør.

Læs nyheden

Schmeichel med fra start

Med Kasper Schmeichel klarmeldt går Hareide med samme 11 spillere i startopstillingen som til kampen mod Island. Det betyder samtidig, at Daniel Agger spiller sin kamp nummer 75.

Læs nyheden

U21: Kursen er sat mod EM

U21-landsholdet fik endnu tre point på kontoen efter en 3-1 sejr over Armenien og udbygger dermed føringen i EM-kvalifikationsgruppen.

Læs nyheden

Jysk eller vestegnsk finalegræs?

Kvindernes landspokalfinale skal afgøres mellem Brøndby IF og Fortuna Hjørring. Men hvor i landet skal guldvinderne hyldes? Vi har kigget på mulighederne for et jysk eller sjællandsk finalestadion.

Læs nyheden

Fan om møde med Jon Dahl: En drøm

En drøm gik i opfyldelse for 25-årige Per, da han mødte sit store Jon Dahl i landsholdslejren. Her fik han svar på alle de spørgsmål, der altid har undret ham. Hør blandt andet Jon Dahl fortælle om den skade, der endte med at sætte en punktum for karrieren som professionel fodboldspiller.

Læs nyheden

Stor sundhedsgevinst i holdsporten

Nye undersøgelser viser, at børn der dyrker motion i foreninger er sundere og i bedre fysisk form end andre. Hele 98 pct. af børn i alderen 9-10 år, der går til fodbold lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger for fysisk aktivitet. Holdspillene giver den højeste intensitet og de mest bredspektrede sundhedseffekter blandt idrætterne.

Læs nyheden

AC: Hårdt arbejde giver pote nu

Han er et af de største talenter i dansk fodbold i nyere tid. Selv forsøger han at lukke af for hypen omkring ham og fokusere på det, der sker på banen. Kom tættere på Andreas 'AC' Christensen i denne video.

Læs nyheden

Log ind