MENU
D
T
M
S

Måned

Morten Olsen optaget i Hall of Fame

Morten Olsen blev mandag aften fortjent optaget i Fodboldens Hall of Fame for sine mange bedrifter i dansk fodbold.

Læs nyheden

Spillerne blev hyldet ved Dansk Fodbold Award

Kasper Schmeichel blev kåret til Tipico Årets Mandlige Spiller’ mens Pernille Harder tog prisen på kvindesiden. I alt blev 10 priser uddelt her til aften ved Dansk Fodbold Award, hvor også Morten Olsen og fem andre blev optaget i Fodboldens Hall of Fame.

Læs nyheden

Årets danske fodboldklub - fra lukningstruet til rollemodel

Fra 1653 danske fodboldklubber til ni kandidater. Fra de ni kandidater til fire nominerede. Fra de fire nominerede til én vinder.

Læs nyheden

Dalsgaard tjekker ind i landsholdslejren

Mange har set klippet, hvor Hareide udtager Henrik Dalsgaard over telefonen. Søndag aften tjekkede Henrik Dalsgaard så for første gang ind i landsholdslejren på Hilton Hotel i København. Se i videoen, hvordan det gik :-)

Læs nyheden

Århundredets kvindelige fodboldspiller hyldet ved DFA

Lone Smidt Nielsen blev i juni 2015 kåret som århundredets kvindelige fodboldspiller. Ved aftenens DFA blev den tidligere landsholdsspiller hædret med et tilbageblik på karrieren.

Læs nyheden

Thomsen erstatter Krohn-Dehli

Nicolaj Thomsen, AaB, erstatter Michael Krohn-Dehli i A-landsholdstruppen. Den 23-årige AaB-spiller, der har spillet en A-landskamp, støder til truppen mandag formiddag.

Læs nyheden

DBU-formand roser åbenhed om FIFA-økonomi

FIFA har for første gang offentliggjort et detaljeret regnskab og lønniveau for tidligere FIFA-bosser. DBU-formanden roser åbenheden og kritiserer de høje lønninger

Læs nyheden

Afbud fra Krohn-Dehli

Et slag på knæet i gårsdagens Europa League-kamp mod Basel er medvirkende til, at Michael Krohn-Dehli må melde afbud til kampene mod Island og Skotland. Hareide overvejer en eventuel erstatning

Læs nyheden

50 (!) år med fløjten

Det er ikke hver dag, at et 50 års jubilæum i dommerverdenen kan fejres. Faktisk var det første gang på Fyn, da Paul Stein Jensen modtog fortjente klapsalver for sit lange virke i dommerverdenen på en stor samling for fynske dommere for nyligt.

Læs nyheden

DBU tilfreds med matchfixing-kendelse

MATCHFIXING: Enhver overtrædelse af reglerne for matchfixing er dybt problematisk og en trussel mod fodbold og hele dansk idræt.

Læs nyheden

Log ind