MENU

DBU: Kom i god tid til kampen mod Polen

35.000 fodboldfans møder 35.000 DHL-løbere, når der fredag både er DHL i Fælledparken og VM-kvalifikationskamp i Telia Parken. DBU opfordrer til at komme i god tid - og til at undgå bil til Parken.

Fredag bliver en stor idrætsdag på Østerbro. DHL-stafettens sidste dag byder på løb rundt om Fælledparken. Samtidig spilles der på den anden side af Øster Allé om tre vigtige point, når Danmark møder Polen i VM-kvalifikationen. 

Det forventes, at mellem 30.000 og 35.000 deltagere vil snøre løbeskoene til DHL-løbet, mens DBU har meldt udsolgt og forventer ca. 36.500 tilskuere i Telia Parken til kampen mod Lewandowski og Co. 

Selvom det er positivt, at idrætten kan forene så mange mennesker på en gang, kan det desværre give trafikale udfordringer. Derfor er det værd at tage visse forbehold, hvis man som fan skal i nationalarenaen og støtte de danske drenge. Det fortæller Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU. 

”Vi er fantastisk glade for, at fansene bakker op om kampen mod Polen fra lægterne. Det bliver en sand folkefest med 35.000 fans og 35.000 løbere – alle i godt humør. For at det kan fungere optimalt, er det vigtigt, at folk kommer i rigtigt god tid, da det både kan være svært at komme frem til Telia Parken og tage ekstra tid at komme ind på stadion,” siger Jakob Høyer.

Jakob Høyer fraråder fans at tage bilen til stadion og i stedet benytte cykel eller offentlig transport. DBU anbefaler derudover, at man kommer to timer før kampstart. Kampen har kickoff klokken 20.45.

Som altid er DBU´s Fanzone åben fra klokken 17.45, og her kan du både få mad og drikke og varme op til braget. Fanzonen er placeret bag Telia Parkens D-tribune.

Log ind