Måned

Danmark dominerede i suveræn U21-sejr

Torsdag aften hentede Danmarks U21-landsholdet en stensikker sejr på 3-0 i EM-kvalifikationens åbningskamp mod Færøerne, hvor seks debutanter var med til at kontrollere kampen var start til slut

Læs nyheden

DBU: Kom i god tid til kampen mod Polen

35.000 fodboldfans møder 35.000 DHL-løbere, når der fredag både er DHL i Fælledparken og VM-kvalifikationskamp i Telia Parken. DBU opfordrer til at komme i god tid - og til at undgå bil til Parken.

Læs nyheden

Billing: Er gået fra at være en dreng til en mand

U21: Vestjyske Philip Billing rejste til engelsk fodbold som 16-årig og er i dag fast spiller i Huddersfields Premier League-mandskab. Kom i dette portræt helt tæt på den unge danske U21-spiller, der her blandt andet sætter ord på rødderne, engelsk fodbold, de mange frisurer og selvfølgelig U21-landsholdet.

Læs nyheden

EM-sølvvinderne samles igen til revanche

Landstræner Søren Randa-Boldt har udtaget de spillere, der skal sikre oprejsning for nederlaget i EM-finalen mod Holland den 15. september og sparke VM-kvalifikationen i gang mod Ungarn.

Læs nyheden

Se U21-landskampe direkte på DBU TV

DBU sender alle de danske U21 EM-kvalifikationskampe LIVE på DBU TV. Se med allerede fra på torsdag, når de danske U21-talenter sparker EM-kvalifikationen i gang ude mod Færøerne klokken 17 dansk tid.

Læs nyheden

Landsholdsspillere sætter ord på værdier og retningslinjer

DBU har i samarbejde med herre- og kvindelandsholdet udarbejdet en video og en folder til DBU’s nye landsholdsspillere. Materialerne er en hjælp til at forstå den rolle og det ansvar, der følger med, når man trækker landsholdstrøjen over hovedet.

Læs nyheden

Få de allermindste på banen

DBU introducerer nu et helt nyt træningstilbud, som er målrettet børn mellem 2 og 4 år og deres forældre. Det nye koncept har fået navnet ”Bold & Bevægelse”.

Læs nyheden

De første uddannede Fodbold Fitness-trænere er nu klar

I weekenden deltog lidt over 30 personer – hovedsageligt kvinder - i to pilotkurser, som markerede startskuddet på et helt nyt uddannelsestilbud, nemlig Fodbold Fitness-træneruddannelsen. De 30 personer er dermed Danmarks første og foreløbigt eneste uddannede Fodbold Fitness-trænere.

Læs nyheden

Landsholdsspillere sætter farve på København

Et nyt samarbejde mellem Københavns Kommune, DBU, Amnesty, Fair Fans og Spillerforeningen vil være tydeligt fra denne uge for alle københavnere. Regnbuefarvede landsholdsspillere vil nemlig sende et klart signal over hele byen om at homofobi er uacceptabelt i fodbold.

Læs nyheden

Nils Nielsen stopper som landstræner

U19-kvindelandstræner Søren Randa-Boldt overtager ansvaret for kvindelandsholdet, indtil den nye landstræner er på plads.

Læs nyheden

Log ind