MENU

Måned

'Læs med landsholdet'-overskud uddeles til skoleprojekter

Bogserien ‘Læs med landsholdet’ har fået en positiv modtagelse, og derfor uddeler Forlaget Carlsen, landsholdsspillerne og DBU ti gange 10.000 kroner til projekter med skole og fodbold. Du kan nu nominere din lærer eller skole til en af pengepuljerne.

Læs nyheden

F.C. København idømt to hjemmekampe uden tilskuere

Fodboldens Disciplinærinstans har grundet tilskuerurolighederne i BIF-FCK den 6. august idømt F.C. København at skulle spille sin førstkommende hjemmekamp i Superligaen uden tilskuere samt den næste hjemmekamp mod Brøndby IF uden tilskuere. FCK får derudover en bøde på 150.000 kroner, mens Brøndby får en bøde på 75.000 kroner.

Læs nyheden

Schmeichel og Lössl tilbage i truppen

Åge Hareide har udtaget truppen til VM-kvalifikationskampene mod Polen og Armenien. Kasper Schmeichel og Jonas Lössl er tilbage i truppen efter at have været skadet i de seneste landskampe, mens både Viktor Fischer og Mike Jensen kan gøre comeback.

Læs nyheden

Finlands fodboldformand er afgået ved døden

Fodboldverdenen er blevet en stor personlighed fattigere, da formanden for Finlands fodboldforbund, Pertti Alaja, er afgået ved døden efter et sygdomsforløb.

Læs nyheden

Vidste du, at...

... kvindelandsholdet nåede ud til flere end 1,2 mia læsere og lyttere under EM? Vi har samlet fakta om den store opmærksomhed på vores kvindelandshold til dig lige her.

Læs nyheden

Danskerne vil se EM-revanchen på stadion

Kvindelandsholdets kamp mod Holland i Horsens til september slår salgsrekorder med blot 2.000 billetter tilbage. Du kan stadig nå at sikre din billet til EM-finalerevanchen.

Læs nyheden

Friske kurser til futsal-trænerne

Futsal bliver mere og mere populært, og derfor lavede DBU sidste år kurser for de danske futsal-trænere, der forhåbentlig kan give sporten endnu mere medvind. Nu åbnes der snart op for kurserne igen.

Læs nyheden

Stærk U21-trup udtaget til EM-kval

Niels Frederiksen har udtaget en trup på 22 spillere til EM-kvalifikationskampene mod Færøerne og Litauen. U21-landstræneren glæder sig over en trup med mange dygtige spillere i både ind- og udland.

Læs nyheden

Fodbolden står sammen mod diskrimination

Den samlede danske fodboldverden lancerer en kampagne for at vise, at diskrimination ikke har sin plads på banen, i omklædningsrummet eller i klubhuset.

Læs nyheden

Show-turnering til fordel for kampen mod homofobi

Copenhagen Pride: DBU, Pan Idræt, politikere og Spillerforeningen spiller fodbold mod homofobi

Læs nyheden

Log ind