Måned

DBU og Hareide fortsætter frem mod 2020

Der skulle kun et kort møde til før både DBU og Åge Hareide var enige om at fortsætte samarbejdet frem mod EM-slutrunden i 2020 i Danmark

Læs nyheden

Niels Frederiksen: Polen-kampe bliver afgørende

Frederik Lauenborg er nyt ansigt i Niels Frederiksens U21-trup til EM-kval-kampen mod Polen. Et opgør, som U21-landstræneren kalder for ”afgørende” i jagten på en billet til EM.

Læs nyheden

Hareide helgarderer mod Irland

Landstræner Åge Hareide kunne glæde sig over, at Nicolai Jørgensen er blevet klar igen, da han tirsdag formiddag udtog truppen til de to kommende VM playoff–kampe mod Irland. Derudover helgarderer landstræneren sig mod skader og eventuelle karantæner med yderligere tre spillere frem mod returopgøret i Dublin.

Læs nyheden

Fælles fokus på mangfoldighed i sport

Sport skal være for alle. Det er budskabet, når flere parter sætter sig sammen for at diskutere trans- og homofobi i dansk sport.

Læs nyheden

To karantænedage til Allan Sousa

Fodboldens Disciplinærinstans har idømt Allan Goncalves Sousa fra Vejle Boldklub to spilledages karantæne for en grov tackling på Viborg FF-spilleren Alexander Fischer.

Læs nyheden

Eftersyn af disciplinærsystem sat i gang

Erfarne advokater og klub-repræsentanter skal bidrage til et eftersyn af Fodboldens Disciplinærinstans, både i forhold til fokusområder og sammensætning.

Læs nyheden

Nye agentregler sikrer øget transparens

DBU’s bestyrelse har vedtaget et nyt cirkulære, der skal sikre større transparens på fodboldagent området og beskyttelse af spillere under 18 år, samt tiltag for at begrænse mulighederne for at udøve skattespekulation.

Læs nyheden

Harder i hopla i dansk sejr

Pernille Harder scorede de to første mål, da Danmark på udebane slog Kroatien med sikre 4-0 i VM-kvalifikationen.

Læs nyheden

Fodboldklubber sparer samfundet for millioner på sundhedsudgifter

Undersøgelse: Fodbolden sparer årligt samfundet for millioner af kroner på sundhedsudgifter. En ny analyse fra Damvad Analytics viser, at når fodboldskoene snøres, så mærkes det også i statskassen.

Læs nyheden

Log ind