MENU

Måned

Hør kvindelandsholdets nye EM-sang

Den danske standup-komiker og sanger, Molly Thornhill har været i studiet og kan nu præsentere sommerens ørehænger – EM-sangen ”Røde Strømper”, der skal sende kvindelandsholdet godt afsted til EM i Holland til juli.

Læs nyheden

Nye regler i fodboldloven

Fodboldloven og herunder den klassiske 10-minutters udvisning er blevet kigget efter i sømmene af FIFA, og det har givet nye regler fra 1. juli. Blandt andet giver to gule kort ikke længere en mand i undertal resten af kampen.

Læs nyheden

Nyt fra Formanden

I formandens seneste nyhedsbrev skriver Jesper Møller blandet andet om det nyligt afholdte bestyrelseseminar, arbejdet med de politiske reformer og giver en status på den sportslige vision, den kommercielle udvikling og meget mere

Læs nyheden

Landspokalturneringen for Old Boys og Veteran

Ny tilmeldingsfrist! Tilmeld Jer landspokalturneringen for en chance for at prøve kræfter med hold fra hele Danmark. Tilmeldingfrist er den 8. august.

Læs nyheden

Dispensation til lettere bold forlænges

Kvinder i lokalunionernes turneringer kan igen i år benytte en lettere boldtype. En kommende undersøgelse skal danne grundlag for om den lettere bold på langt sigt skal indkorporeres i kvindefodbold.

Læs nyheden

25-året for Danmarks første fodboldskoler fejres i dag

Det er i dag 25 år siden, at de første fodboldskoler i Danmark åbnede. De blev en realitet med midlerne fra Danmarks EM-triumf i 1992 og har siden haft over 600.000 deltagere. 34 skoler har været med siden starten og hyldes for deres indsats igennem en lille menneskealder.

Læs nyheden

Mangler du C-kurser?

Fra nytår får C-uddannelsen ny struktur og bliver mere målrettet. Det betyder, at trænere, der allerede nu er i gang med C-kurser skal færdiggøre uddannelsen i efteråret, hvis de vil nå det under den nuværende ordning.

Læs nyheden

B&O PLAY leverer lyd til kvindelandsholdet

Om få uger starter EM i Holland, og det danske kvindelandshold i fodbold er klar til at kæmpe med om medaljer, mens hele Danmark hepper på. For at styrke optakten har kvindelandsholdet indgået et betydningsfuldt samarbejde med danske B&O PLAY, der skal sørge for den bedste lyd til pigernes mentale forberedelse.

Læs nyheden

Lene Terp ny talentchef i DBU

Landstræneren for U17-pigelandsholdet sætter sig fra august i stolen som talentchef på pige-kvindeområdet. Det er første gang nogensinde, at en talentchef sidder med ansvaret alene for kvindefodbolden.

Læs nyheden

Kronik: Hele Danmarks triumf

EM92 cementerede den danske selvforståelse og skabte fællesskab i en fragmenteret tid. Og måske er den næste fest lige om hjørnet. Læs kronik fra Niels Nygaard, Jesper Møller og Lykke Friis

Læs nyheden

Log ind